≫ 

Dečko ga je odbio kao muškarca, a onda je promenio pol - i odmah se zaljubio u njega (FOTO)

Stvari u ljubavi mogu da se promene samo kada se nešto jako želi

  • 3

Erin Anderson (22) bila je na fin način odbijena kada se svom sadašnjem dečku Džaredu Norisu (28) javila preko Facebooka kao muškarac – a onda je rešila da promeni pol i sve je došlo na svoje!

Muškarac iz Finske postao prva transrodna osoba koja se porodila u toj zemlji

Erin je osećala da je rođena u pogrešnom telu još od kada je imala tri godine kada je imala običaj da stavlja maminu šminku i crtala je sebe kao devojčicu. Još uvek je živela kao muškarac Aron kada je prvi put startovala Džareda preko društvene mreže u nadi da će mu se svideti. Tada ju je on ljubazno odbio.

Ali, dve godine kasnije, nakon što je Erin postala transrodna žena, on je lajkovao jednu njenu fotografiju na Instagramu i tada su počeli da se zabavljaju. Danas su par i Džered voli da kaže kako voli što je njegova devojka koja liči na Merlin Monro srećna u svojoj koži, piše mirror.co.uk.

- Videla sam da je lajkovao neku moju fotografiju, poslala sam mu moj broj telefona i za 5 minuta sam dobila poruku od njega. Sledećeg dana mi je bio rođendan, izašla sam s njim i nedelju dana kasnije bili smo javno par na Facebooku i od tada smo zajedno, rekla je Erin.

Erin je dve godine bila na hormonskoj terapiji i uradila operaciju grudi, sada čeka operaciju promene pola. Izašli su u javnost kao par već u prvih nekoliko meseci zabavljanja. Od tada su primili brojne poruke pune pretnji, mržnje i pretnje smrću.

- Mi pričamo našu ljubavnu priču veoma često i ja sam priznala da sam ga dve godine želela i na kraju dobila, čemu se često smejemo, dodala je.

Par brani njihovu vezu već pune dve godine. Kažu da je ljubav ljubav i da su odlučili da ignorišu hejtere. Džered je IT student i kaže da je saznanje da se zabavlja sa transrodnom osobom odjeknulo i preralso u opšti šok.

- Dobio sam i pretnju smrću online od jednog lika koji mi je rekao da će me prebiti što je užasno i depresivno. Uvek je isto i pišu ili "mrzim te" ili "gadiš mi se", "zabavljaš se sa tipom" i slično, objašnjava on.

Erin je bila žrtva nasilja u školi jer su je momci zlostavljali zbog njene isfeminiziranosti. Pokušavala je da potisne svoja osećanja do 18 godine kada je počela da preispituje svoj pol. Nije znala ništa o promeni pola i htela je da to malo bolje istraži. Kasnije je videla da je Džared lajkovao sliku i postali su par.

- Razumem da ona želi da ode na tu operaciju i postane još ženstvenija, ali ja ću je isto ovako jako voleti i sa i bez te operacije. Ona je i dalje ista osoba i mislim da je već dovoljno ženstvena, ali razumem da je promena pola velika stvar, objasnio je Džared.

VIDEO: Prva transrodna voditeljka vesti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA