Horoskop otkriva koliko puta u životu ćete se zaljubiti

U životu svoje srce možemo da poklonimo određeni broj puta

  • 2

Prosečna osoba se zaljubi 4 puta u toku života, a koliko ćemo puta da se zaljubimo u životu mogu da nam predvide astrolozi na osnovu našeg horoskopskog znaka.

Zvezde otkrivaju najveći ljubavni preokret koji očekuje svaki znak u 2018.

Ukoliko ste u vezi, deluje vam neverovatno da se možete zaljubiti do 4 puta u proseku u toku života, ali ako ste singl ovo vam daje nadu da ipak nije sve izgubljeno. Koliko puta ćete pokloniti svoj esrce zavisi i od vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ovnovi su zaokupljeni ljubavlju prema sebi, prijateljima i porodici i velikom ljubavi prema partneru. Kada ste u vezi, celi se dajete i niste neko ko koristi zabavljanje samo zbog seksa. Kada se zaljubite, ta ljubav je ona za ceo život. Vi ste romantik koji možda ne razmišlja o venčanju, ali vam je jako važno da se budite pored voljene osobe. Moguće je da ćete se zaljubiti samo jednom u životu jer niste neko ko srlja u ljubavi.

Bik

Vi ste nepopravljivi romantik, pa se verovatno svakog dana zaljubljujete u nekoga jer volite da volite. Dva puta ćete se baš zatreskati – jednom kao mladi i naivni i drugi put kada opet budete bili spremni da otvorite vaše srce.

Blizanci

Kada je reč o ljubavi, vi ste kao malo dete u prodavnici slatkiša. U skoro svakoj situaciji ste probirljivi i nedosledni, pa ni ljubav nij eizuzetak. Mnogo ste bolji u započinjanju stvari nego u njihovom okončanju. Vrlo je verovatno da ćete se 4 puta u životu istinski zaljubiti, a vaše "zauvek" obično znači "dok mi ne dosadi".

Rak

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Oduvek ste sanjali o danu kada ćete da sretnete vašu srodnu dušu i postoji šansa da se zaljubite dok samo tako sanjarite. Ljubav treba da vas opušta i da činida se osećate relaksirano, a ne kao da ste u kavezu. Zaljubićete se dva puta u životu, ali nakon što se vaša prva ljubav okonča. Zaslužujete veliku ljubav i dobićete je.

Lav

Kao mladi željni ste provoda i avantura, upoznajete stalno neke nove ljude. Iako vam vaša prva ljubav i nije nešto potrajala, zaljubićete se dva puta u životu. To znači da će drugi put biti nešto na duge staze i nešto što će vam mnogo značiti.

Devica

Vi znate bolje od svih koliko ljubav može da bude teška. Biće dobrih, ali i loših perioda, a za vas je ljubav biti nekome obavezan. Vi ste pravi majstor u održavanju romantike živom. Pravu ljubav doživećete samo jednom i uradićete sve da vam ona uspe.

Vaga

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Imate veliko srce i mnogo ljubavi da date, ali morate mnogo i da učite u životu. Možda ćete se zaljubiti do tri puta u životu, ali ne dajte da vas to navede da mislite da niste vredni ljubavi. Ljubav je nešto na čemu treba raditi svakog dana sa osobom sa kojom ste. Često stavljate partnerove potrebe ispred vaših jer volite da ugađate ljudima. Možda nećete biti svesni momenta kada prestanete da volite vašeg partnera, ali svaki put kada se zaljubite u nekog novog učite da budete jači i samouvereniji u tome šta vi želite kako bi vam veza potrajala dugo, dugo, dugo...

Škorpija

Imate srce ispunjeno strašću, ali odbijate da ga nekome poklonite. Cinično se odnosite prema osobi sa kojom ste u vezi, ali kada sebe ubedite u neke negativne stvari – one vam se i dese. Zaljubićete se tri puta. Prvog puta bićete nesmotreni i poklonićete vaše srce bilo kome ko ga bude hteo. Drugog puta ćete još uvek lečiti rane i dokazivaćete sebi da možete opet da volite. Trećeg puta bićete oprezni i naučićete da treba uvek imati kopiju ključa do vašeg srca.

Strelac

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Možda nećete to sebi priznati, ali svaki put kad stvari postanu ozbiljne vi se udaljite od ljubavi. Tokom života, zaljubićete se četiri puta. I dok će svaki sledeći biti intenzivniji i duži od prethodnog, sve ove ljubavi su vam potrebne u vašem životu. Nikada nećete sebe požurivati u neke velike stvari, ali se ne plašite da rizikujete sve zarad ljubavi. Za vas slomljeno srce znači povratak na start i početak nečeg novog.

Jarac

Ne zadovoljavate se malim stvarima već vam je fokus uvek na nečemu mnogo većem. Život je kratak i treba uživati u svakom minutu. Tokom života zaljubićete se jednom, a za vas je ljubav prihvatanje druge osobe onakvu kakva ona jeste. Uz partnera sve ćete bitke uspeti da dobijete.

Vodolija

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Iako maštate o ljubavi i zajedničkom životu, realizacija tog plana vas plaši. Možda msilite da imate mnogo toga da date, ali stavljanje vaših potreba u stranu i odricanje od nezavisnosti nije kompromis na koj iste spremni. Očekuju vas dve velike ljubavi u životu. Prvog puta možda nećete znati za sigurno šta želite, ali uzbuđuje vas početak nečeg novog. Drugi put ćete znati da je to ono što vam zapravo treba i kroz taj odnos ćete naučiti mnogo više o sebi.

Ribe

Maštate o danu kada ćete se zaljubiti još od kako ste bili dete. Zaljubićete se samo jednom, ali će ta ljubav biti velika i intenzivna kao nijedna do sada viđena, piše Your Tango. Ne volite da žurite kada je u pitanju ljubav, ali kada budete sigurni da je vaš partner onaj pravi bićete puni samopouzdanja i verovaćete u sebe.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    11. april 2018 | 21:52

    Kako jedanput ? Kada mi je ovo sada trenutno , četvrti put...a verovatno biće još.. Ribe su zaljubljive prirode...

  • Degradirate...

    11. april 2018 | 22:57

    ... pravu astrologiju sa ovim i sličnim glupostima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA