≫ 

Spavala je sa preko 100 muškaraca, a sada je otvorila svoj foto album i pokazala kako izgleda život kada ti ljubavnici sve plaćaju (FOTO)

Ona je imala preko 100 ljubavnika i baš zna da uživa u životu

  • 12

Gvinet Li ima 47 godina, pre 10 godina je postala udovica kada je njen suprug Robert preminuo i od tad se zabavlja isključivo sa oženjenim muškarcima koji joj poklanjaju samo skupe stvari.

"Monogamija za mene nije prirodna": Ona će imati seks sa trojicom oženjenih muškaraca za Dan zaljubljenih

Nedavno se pohvalila da je putovala na egzotična mesta, a da su sve troškove pokrili njeni bogati ljubavnici. Na njena putovanja potrošili su preko 100.000 dolara, što je mala suma za njene ljubavnike od kojih su neki zlatari, brokeri na berzi i direktori firmi.

Објава коју дели GwenethLee (@gweneth_lee) дана

Ona se ne kaje što se viđa sa oženjenim muškarcima iza leđa njihovih žena, ukazujući na to da ona tako pomaže njihovim brakovima time što ih oslobađa stresa koji imaju kao oženjeni muškarci.

Објава коју дели GwenethLee (@gweneth_lee) дана

Ove godine rekla je da očekuje još jedno veoma zabavno leto jer njeni muškarci plaćaju gde god da ona ubode prstom na globusu.

- Uspela sam da proputujem 50.000 milja sa mojim ljubavnicima. Učlanila sam se u Mile High Club sa jednim od mojih redovnih ljubavnika na privatnom letu. Većinu vremena putujem sama i sastajem se sa njima u hotelima jer me oni drže u tajnosti i sastaju se sa mnom kada su na poslovnim putovanjima, rekla je ona.

Објава коју дели GwenethLee (@gweneth_lee) дана

Jedan od ljubavnika platio joj je da dođe i pridruži mu se dok je bio na odmoru sa porodicom. Morala je da odsedne u hotelu akko bi se sastali u tajnosti, piše dailymail.co.uk.

Објава коју дели GwenethLee (@gweneth_lee) дана

- Računala sam: na moja dosadašnja putovanja potrošila bih 100.000 dolara, ali me nisu zapravo koštala ni centa. Sledećeg meseca idem u Marbelju sa bogatim industrijalcem, a onda u Hrvatsku sa prelepim oženjenim muškarcem koji ima klubove koji se bave zdravljem, objasnila je.

Ona upoznaje svoje ljubavnike preko sajta za upoznavanje na koji se prijavila malo pošto joj je muž umro pre 10 godina.

VIDEO: Ova devojka ima dizajniranu vaginu

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    18. april 2018 | 16:38

    Na osnovu čega su joj sve to plaćali? Mozda zbog dobrog izgleda??? Sumnjam! Ali nebitno. Sve više je zena koje se hvale prodajom svog tela, čak su i ponosne na to. Obraz i poštenje ne vrede više ništa u ovo moderno doba.

  • Pozar

    18. april 2018 | 16:29

    Ovce sluze da se sisaju

  • baba Zorka

    18. april 2018 | 18:04

    A ovaj moj baksuz u inat meni živeće sto godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA