≫ 

Pozvala je poznatog glumca na matursko veče, a onda je usledilo iznenađenje koje će pamtiti ceo život (VIDEO)

U snimku koju je objavila na Tviteru, Kejti Kelzenberg iz Minesote je pitala "The Rocka" hoće li s njom na matursko veče, a nekoliko dana kasnije je dobila i odgovor

  • 0

Dvejn "The Rock" Džonson je imao najbolji odgovor ikad, kad ga je jedna tinejdžerka pozvala na maturski ples. U snimku koju je objavila na Tviteru, Kejti Kelzenberg iz Minesote je pitala "The Rocka" hoće li s njom na matursko veče, a nekoliko dana kasnije je dobila i odgovor.

Šta muškarci zapravo vide kada bulje u ženske grudi - 5 naučnih objašnjenja

Odgovor je stigao dok je ona bila na času, i to putem razlasa, tako da su svi iz škole mogli da ga čuju.

- Sigurno se pitate šta The Rock radi na razglasu? Pa, šaljem poruku vrlo posebnoj mladoj dami, a njeno ime je gospođica Kejti Kelzenberg. - začulo se sa razglasa, a tinejdžerka nije mogla da veruje šta čuje.

Iako je The Rock devojci objasnio da ne može doći na matursku zabavu jer će biti na Havajima gde snima svoj novi film (Jungle Cruise) to ga nije sprečilo da joj pripremi iznenađenje života. Glumac je unajmio lokalni bioskop "da Kejti i njezina najbliža 232 prijatelja i porodica mogu da uživaju u posebnoj projekciji filma Rampage".

 
A post shared by therock (@therock) on

- I sve besplatne kokice, slatkiši i sokovi koje školarci mogu da pojedu i popiju. Tvoj novac nije dobar, Kejti, sve je to na račun ujka D.J-a - napisao je on na Instagramu, a mnogi su ga prozvali legendom.

- Nisam mogla da verujem. Toliko sam bila uzbuđena. Samo razmišljam o tome kako me je video i kako zna ko sam. Sviđa mi se to što komunicira sa fanovima toliko dobro. Troši svoje vreme svog dana da se poveže s njima. - rekla je tinejdžerika.

Daljinac

(Telegraf.rs / index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA