≫ 

Putin, Pit, Kluni - izaberite koji vam je najseksi i otkrijte kako zaista izgleda vaš idealan muškarac

Često se dešava da nas privlače različiti tipovi poznatih muškaraca

  • 12

Žene neretko maštaju da njihova srodna duša bude nalik nekom holivudskom macanu, a saznanje koja karakteristika definiše poznatu ličnost koaj nas privlači može da nam pomogne da razumemo nešto o nama samima.

7 načina na koje vam horoskop otkriva da ste pronašli ljubav svog života

Odaberite jednog od 8 muškaraca sa slike koji je vaš idealni tip muškarca i reći ćemo vam kakve kvalitete tražite kod muškaraca.

Foto: AP/Tanjug, Profimedia/Zuma Press - Entertaiment, Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Hju Dželman

Foto: AP/Tanjug

Volite da raspolažete sa dosta informacija pre nego donesete ispravnu odluku. To se može zaključiti na osnovu karakteristika vezanih za interesovanja poznatog glumca i njegove aktivnosti u oblasti pomoći osobama kojima je najpotrebnija podrška, kao što su oboleli od AIDS, Hiv ili bolesti povezane sa HIV.

Leonardo DiKaprio

Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Volite da se divite muškarcu kojki je uvek u centru pažnje i konstantno priređuje neki šou kako bi zabavio ostale ljude i učinio ih srećnima. Čini se da je u stvarnom životu Leo ipak sličan liku Džeka Davsona koga glumi u legendarnom filmu "Titanik".

Vladimir Putin

Foto: AP/Tanjug

Ako vas privlače muškarci poput Vladimira Putina ili Stiva Džobsa, onda volite da muškarac bude jak i hrabar da zauzme stavove u koje veruje. Oni uglavnom uvek znaju najlakši i najisplativiji način da nešto ostvare bez da ulažu trud u nepotrebne stvari. Odlični su u rešabanju svih poteškoća.

Bred Pit

Foto: Guliver/Astrid Stawiarz/Getty Images

On ima odličan osećaj za estetiku. Zainteresovan je za arhitekturu, pa je čak i uzeo pauzu u snimanju ne bi li završio kompijuterski dizajn. Ako vam se sviđa Bred onda ste zainteresovani za muškarca koji je esteta i želite da vaš muškarac bude sanjar.

Džordž Kluni

Foto: Tanjug/AP/Invision

Ako sanjate o princu an belom konju koji živi u svetu koji ga stalno stavlja na neka iskušenja, onda tražite nekoga poput Klunija ko veruje da može sve da postigne, piše brightside.me. Ovakav muškarac je uz sve to i strastveni aktivista poslednjih godina.

Barak Obama

Foto: Tanjug/AP

Želite da vaš partner bude optimista i pun entuzijazma kada j ereč o budućnosti, jer je Obama poznat op svom sloganu "Da, možemo". On je muškarac koji vidi mogućnosti svuda i uvek.

Mark Zukerberg

Foto: Tanjug/AP

On je uspešan poslovni čovek, ali je i dalje stidiv i nervozan kada se nađe u centru pažnje medija. Ako vam se dopada neko poput njega onda vas privlače muškarci koji imaju liderske sposobnosti, ali ne vole da se nađu ispod reflektor. Oni su tratezi i uvek imaju nove ideje.

Danijel Rodklif

Foto: AP/Tanjug

Žudite za partnerom koji je topao, entuzijastičan, pametan i ima potencijala. On živi u svetu mogućnosti i može da bude veoma strastven i uzbuđen zbog stvari koje su mu važne.

VIDEO: Putin ulazi u ledenu vodu za Bogojavljenje

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA