≫ 

Napravio je svinjac u kući kako bi proverio da li će ga njegova devojka počistiti i istog momenta saznao da li je ona "Ona prava"

Kako bi pronašli ženu svog života, muškarci su spremni na sve

  • 27

Jedan korisnik društvenih  mrežapodelio je kako je pokušao da testira jednu devojku i proveri da li je ona materijal za ženidbu i čini se da bi ga pala svaka devojka.

Poznati glumac je stalno bio neispavan, a krivac je problem koji ima veliki broj parova

Uslov da bude "Prava" je da počisti nered kji je on ostavio iza sebe. Uz sliku nereda on je objasnio zašto se nije odlučio za tu devojku.

-Pozvao sam moju devojku po prvi put kod mene i bio sam veoma razočaran. Ona je došla jutros i ostavila moje neoprano suđe da ga ja počistim sam. Mislio sam da je upravo ona materijal za ženidbu, ali je bez sumnje pala test, napisao je.

Ostavio je namerno kuhinju u neredu kako bi video hoće li ona počistiti, ali je na kraju završio razočaran. Poručio je devojkama da s epotrude da sledeći put počiste stan svoga dečka jer je to možda test za njihovu vezu.

VIDEO: Skinula je dečka do gole kože, a onda mu priredila scenu za pamćenje

(Telegraf.rs/dailydot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    11. maj 2018 | 19:33

    Jel njemu treba posluga ili zena? Sram ga bilo da je doceka u svinjcu! Uostalom, zasto muskarci misle da te kucne poslove rade samo zene??? Neandertalac!

  • Miki Barca

    11. maj 2018 | 17:56

    Koji idiot!!! Pa a da tebe ona stavi na test tebe da se ne depilira 2 meseca,čisto da vidi da li je ti voliš i kao neku majmunicu. Pa da te pitam šta bi ti uradio.

  • Mala

    11. maj 2018 | 23:25

    Kućna pomoćnica se plaća, dragi moj,a žena se poštuje. On očigledno nije dovoljno odrastao da bi napravio razliku. To ne znači da žena ne treba da sredi kuću, ali ne na ovakav način. U mojoj porodici ja perem sudove, veš, kuvam ručak, ali mi suprug i deca pomažu,ne postoje muški i ženski poslovi i to prenosimo na decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA