≫ 

Datum vašeg venčanja određuje da li ćete imati sreće u braku i kakvi vas problemi očekuju

Datum venčanja može da vam otkrije neke tajne vezane za vaš brak

  • 3

Parovi pažljivo biraju datum kada će da izgovore sudbonosno "da", a neki se čak konsultuju sa astrolozima i numerolozima jer on u sebi krije tajnu koja se tiče njihovog braka i može da im ukaže na to kakva sudbina čeka novopečeni par.

Zbog čega je princ Hari oženio baš Megan Markl? Kruže teorije zavere, priča se da je sve tajni plan kraljevske porodice (FOTO) (VIDEO)

Kako biste izračunali broj koji određuje sudbinu vašeg braka, sve što trebate da uradite je da saberete cifre u datumu vašeg venčanja i svedete ga na jedan broj. Na primer, ako ste brak sklopili 23.05.2018, onda je vaš broj sledeći 2+3+0+5+2+0+1+8=21 to jest 2+1=3. Saberite cifre i pogledajte šta dobijeni broj znači.

Broj 1

Ukoliko je vaš broj 1 - onda imate sreće Foto: Pixabay.com

Vaša ceremonijia je veoma romantična i imaćete mnogo gostiju na venčanju. Ovaj broj ukazuje da ste vas dvoje veoma zaljubljeni i da ste prelep par. Zrelo stupate u brak i sposobni ste da sve nesporazume rešite mirno i uz dužno poštovanje. Vi ste par koji traži potpunu predanost i zapamtite da morate da budete spremni na prilagođavanje. Fleksibilnost i razumevanje su dve ključne stvari koje su važne za vaš brak.

Broj 2

Vi ste ekstremi pa će vaše venčanje biti ili intimno i u krugu porodice ili veliko i pompezno uz mnogo zvanica. Ovaj broj sugeriše na brak koji ćete sklopiti sa nekim s kim ćete pobeći, ali i brak koji ćete držati u tajnosti. Jedno od vas dvoje neće biti zrelo za brak, a zrelost je jako bitna za uspeh u braku. Nemojte da se iznenadite ako vidite neke ljude kako na vašem venčanju plaču jer će ceremonija biti jako emotivna.

Broj 3

Venčanje će vam biti prelepo i emotivno Foto: Pixabay.com

Ako se niste šalili kada ste rekli da se udajete zbog novca, onda će vam broj 3 doneti upravo tu finansijsku sigurnost koja vam je toliko važna u braku. Oboje ste zabrinuti oko toga šta će vaša porodica i prijatelji misliti o vašoj zajednici, ali i o tome da vaše venčanje treba da bude najveće i najbolje. Ukoliko oboje mnogo očekujete od ovog dana, onda ćete biti razočarani jer će ipak nešto krenuti po zlu, a možda će sve početi kišom.

Broj 4

Ukoliko ste oboje seli, razgovarali i dogovorili se o svemu što brak donosi, o pozitivnim i negativnim stranama, onda je broj 4 baš broj za vas. Ono što karakteriše ovaj broj jeste vernost sve dok vas smrt ne razdvoji. Ovaj par se zajedno zalaže za sve i u stanju su da ispune ciljeve koje drugačije ne bi mogli da ostvare, kao što je zajednički biznis, posedovanje nekretnina, bankovnog računa ili neki drugi zajednički projekat. Bilo da se radi o kupovini kuće ili rađanje dece, sve će biti precizno isplanirano i određeno.

Broj 5

Bitno vam je da imate empatiju sa partnerom i da imate odličnu komunikaciju. Ovo će biti aktivan brak, bez monotonije i dosade i bilo bi pametno da imate neke individualne interese pored zajedničkih. U ovakvom braku oboma treba sopstveni prostor, sopstveni posao i mnogo vremena za sebe i samoću.

Broj 6

Venera će blagosloviti vaš brak Foto: Pixabay.com

Blagoslov Venere koji donosi ljubav i posvećenost dolazi za broj 6. Ljubav, pažnja, mir i sreća su najvrednije stvari koje Venera može da vam podari. Ovo ne znači da ništa neće biti izazov za vaš brak ili da ćete imati neku amajliju. Od početka će vaš brak biti ispunjen odgovornostima, poverenejm i brigom. Ovaj par spreman je da radi naporno i to satima, sa mnogo vremena za diskusiju i planiranje zajedničkih obaveza jer je brak najvažniji u životu oba partnera.

Broj 7

Pazite se ako ste odabrali ovaj broj! Promena, menjanje ili promena lokacije ceremonije je moguće na dan venčanja. Broj 7 predstavlja promene planova, ali i spas u zadnji čas. Vladar je Uran, koji može da bude kriv za gubitak avionskih i drugih karata za venčanje, nesreće, haljinu koja nije taman, ili kašnjenje deveruša na ceremoniju. On može da donese i osećaj da ste se udali za nekoga koga ne poznajete, a možda se vaš partner i ne pojavi na venčanju. Ako i postoji ljubav i sreća u ovom braku, onda se neko od roditelja mladenaca može pobuniti protiv ove zajednice, prebacujući pritisak i krivicu na sve.

Broj 8

Organizacija venčanje biće vam veoma važna Foto: Pixabay.com

Želite da budete kompatibilni sa vašim partnerom, a seks će biti veoma važan aspekt vaše veze. Ovo je par koji je jedno veće razmenio par sjajnih pogleda preko sobe i odmah su znali da su jedno za drugo. Zatim su proveli nekoliko nedelja u krevetu i onda samo jednog dana odlučili da odu u crkvu i već sledećeg momenta bili su u braku. Nemojte se iznenaditi ako vam kažu da su osetili kao da su u braku već kada su se drugi put pogledali. Jednom spojeni, oni postaju nerazdvojni!

Broj 9

I ovaj brak može da bude prekriven velom tajne. Ovim brojem vlada Neptun, a pre sklapanaj brka dobro razmislite o tome šta vas čeka. Ceremonija će biti veoma duhovna sa svim običajima vezanim za venčanja. Jedan od partnera može da bude neko ko se bavi medicinom ili će imati neki hendikep. Neka senka božanstva nadvija se nad ovom zajednicom, bilo da su partneri u braku ili ne.

VIDEO: Oni su počeli kao kolege a završili u braku

(Telegraf.rs/speakingtree.in)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA