≫ 

Muškarci otkrili na koga žena mora da liči i kakvo telo da ima da bi bila seksi i neodoljiva

Profesionalni provodadžija otkriva sve sulude zahteve svojih klijenata, ali i savete kako ne treba da se ponašate na prvom sastanku ako želite da vam se ta osoba ponovo javi

  • 3

Ako vam je teško da pronađete partnera za vezu, tu vam mogu pomoći "profesionalne provodadžije". To unosno zanimanje je jako popularno širom sveta, a sve više ljudi je zainteresovano za ovakav oblik traženja partnera. Kada je imala samo 21 godinu, Hana Orenstajn je počela da radi za dejting kompaniju "Tawkify " i tako je saznala šta muškarci zapravo traže od partnerki. Sada ona daje profesionalne savete ženama, kako da se ponašaju na ljubavnim sastancima i kako da pronađu odfgovarajućeg partnera.

Nikol Kidman otkrila tajnu svog uspešnog braka: Izbegava nešto što svi mi radimo po ceo dan

- Imala sam jednog klijenta koji je želeo ženu sa licem kakvo ima Skarlet Johanson i sa telom kakve imaju instruktorke joge. - kaže Orenstajn.

Hana Orenstajn je nailazila na različite klijente i to ju je inspirisalo da napiše knjigu "Playing With Matches", kniga predstavlja komičan pogled na život mladog učitelja koji se bori da balansira svoj život sa svojom profesijom.

- Sretala sam neverovatne muškarce svaki dan, što je bilo ohrabrujuće. Ali, upoznala sam i mnogo muškaraca koji uopšte nisu imali poštovanja za žene i to je bilo odvratno. Imala sam probleme sa spajanjem takvih klijenata. - kaže Hana Orenstajn.

Kada je radila u komnpaniji "Tawkify ", otprilike 240 klijenata je plaćalo po 600 dolara mesečno kako bi im Hana pronašla savršene parove. Ona je dobijala po 120 dolara za svaki sastanak koji je organizovala, uprkos činjenici da je jedino relevantno iskustvo koje je imala bila spajanje kolega studenata. Mnoge klijnte je odbijala jer su imali sulude zahteve za koje je Hana unapred znala da ih ne može ispuniti.

Hana Orenstajn je mukotrpno radila na spajanju ljudi, a najviše joj je smetalo konstantno nepoštovanje, stari muškarci koji treže "zrele 18-godišnjakinje" i žene koje su razgibane kao joga instruktorke.

- Iako sam volela svoj posao, smatram da je bio prilično emocionalno iscrpljujući. Nisam mogla da nađem energiju za formiranje svoje sopstvene veze, zato sam prestala da to radim. - kaže Hana Orenstajn.

To sada nije problem. Tokom proteklih osam meseci, ona je u srećnoj vezi sa jednim softverskim inženjerom, a "provodadžisanjem" se više ne bavi čak ni u krugu prijatelja. Ipak, kako bi pomogla ljudima da prebrode prve sastanke, Hana otkriva ono što je naučila baveći se provodadžisanjem. Ovo su njeni saveti, slušajte ih dobro.

Foto-ilustracija: Profimedia / Na prvom sastanku nikako nemojte da budete dominantni u razgovoru

Na prvom sastanku nikako nemojte: 

Ne, nikako ...

Biti grubi prema konobaru

- Ako ne možete tretirati druge ljude s ljubaznošću i poštovanjem, to je ogromna crvena zastavica. -  kaže stručnjak za spajanje ljudi.

Kasniti

- To je strašan prvi utisak i može govoriti da mislite da je vaše vreme vrednije od vremena drugih. - kaže Hana Orenstajn.

Biti dominantni u razgovoru

- Dozvolite i toj osobi sa kojom ste da priča, inače čemu poenta sastanka?! - kaže Orenstajn.

Biti vidno nervozni

- Ako vam se čini da je sastanak težak, verovatno i jeste. A time što pokazujete svoju nervozu, samo pogoršavate stvari. - kaže Orenstajn.

Naručivati za osobu sa kojom ste na sastanku

- To je tako staromodan, glup i dosadan gest. A čini se i grub. - kaže Hana.

Povesti bišeg

- Imate samo jednu šansu da napravite dobar prvi utisak, pa zašto onda gubite vreme u prošlosti? - kaže Orenstajn.

Foto-ilustracija: Profimedia / Nemojte pominjati bivše partnere na novom ljubavnom sastanku

VIDEO: Ona je seksi, razgibana je do bola a tek šta radi nogama

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marija

    28. jun 2018 | 19:45

    Ne razumem cemu tekstovi u kojima pise,kako zena treba da se svidi muskarcu?Gde Su vam tekstovi,kako muskarac da se svidi zeni?

  • Bana

    29. jun 2018 | 08:53

    Najidealnija zena za muskarca je ona koja je slicna njegovoj majci. Verujte mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA