Otkriveno koliko prevara je potrebno pre nego što preljubnici budu provaljeni

Većina preljubnika biva otkrivena tek posle treće afere

  • 3

Kako bi se pokazalo da je neko preljubnik potrebno je da prođe u proseku 4 godine od početka afere, ili afera, a najčešće ih partneri razotkriju tako što dođu u posed poruka koje oni razmenjuju sa ljubavnicima.

Uhvatio je devojku dok se ljubila sa drugim momkom u klubu: Napravio je selfi sa njima i okačio ga, a ovo je bio njen komentar (FOTO)

Prevara se završava raskidom u samo 15 odsto slučajeva. U istraživanju u kome je učetvovalo 1.000 preljubnika pokazalo se da je dve trećine preljubnika raskrinkano u nekom momentu.

Preljubnici bivaju kasno uhvaćeni Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Samo jedan od 10 je otkriven tokom prve afere, a samo 1 od 8 tokom druge afere. Preljubnici se uglavnom raskrinkaju tokom treće afere i to jedan od 5 slučajeva.

Ukoliko je neko neveran u početku veze, velike su šanse da će se sa varanjem nastaviti i tokom veze.

Poruke na telefonu su najčešće krive za raskrinkavanje preljubnika i to u 39 odsto slučajeva, email poruke u 22 odsto i laganje o tome gde su bili u 20 odsto slučajeva. 14 odsto afera se otkrije tako što partner naleti na preljubnika dok su sa ljubavnicima, a 5 odsto je za prevaru čulo od prijatelja ili rođaka.

(Telegraf.rs/www.dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    6. jul 2018 | 07:22

    Za zdravlje i lepotu zene je pogubno da zivi sa preljubnikom

  • Expert

    6. jul 2018 | 05:35

    Mogu svakom da pomognem da otkrije prevaru, sa garancijom, ali samo miroljubivim ljudima. Problem kod nas je što se lako gube živci, pada u vatru, pa je za mnoge bolje da nikad ne saznaju.

  • Brklja

    6. jul 2018 | 14:12

    Samo konstatujem, koje prevare, kada do braka vec smo svi imali desetak partnera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA