≫ 

Ovo je pravi dokaz da vam je stalo do osobe sa kojom ste u vezi

Zahvaljujući aplikacijama za upoznavanje danas je jako teško obavezati se jednoj osobi

  • 2

Najveći dokaz vernosti i toga koliko nam je stalo do osobe sa kojom smo u vezi, u doba aplikacija za upoznavanje, je brisanje profila sa ovakvih platformi.

Tinder je upravo postao zanimljiviji - nova opcija oduševiće sve korisnike

Sa profilima na Tinderu ili nekoj sličnoj mreži koji ostaju aktivni i nakon što uđete u vezu sa nekim, imate šanse da padnete u iskušenje i opet se nađete u nekoj konverzaciji sa nekim ko traži zabavu pored vašeg partnera.

Neko i dopisivanje smatra prevarom. Foto: Pixabay.com

Iako neki smatraju da je brisanje profila sa ovih mreža malo drastičan potez jer ne planirate odmah brak i decu sa osobom sa kojom ste započeli vezu, stručnjaci za veze ističu da je to najbolji dokaz kojim možete nekome da pokažete koliko ste posvećeni vašoj vezi i koliko vam je do nje stalo.

- Brisanje aplikacija za upoznavanje ukazuje na to da je osoba sa kojom ste ozbiljna u vezi osobe sa kojom se zabavlja, objašnjava stručnjak za veze i psiholog Madlin Mejson Roantre.

Stručnjak za upoznavanje Džejms Pris se slaže sa njom i ističe kako je ovaj potez najvažniji pokazatelj da ćete od sada biti fokusirani samo jedno na drugo. Tako stavljate partneru do znanja da je sa vašom potragom gotovo.

On savetuje da ipak ne brišete aplikacije tako brzo. Ne morate da uradite to odmah pošto ste započeli vezu sa nekim. Ali, ako ih ostavite dugo aktivnim nakon što ste počeli vezu, to može da pošalje partneru poruku da ipak držite neke opcije otvorenim.

Tinder je jedna od najpopularnijih aplikacija za upoznavanje. Foto: PIxabay.com

Ukoliko izbrišete profile vi automatski u glavi pravite prostor da razmišljate samo o partneru i da se fokusirate na vašu vezu. Vremenom, vreme koje provodite u održavanju kontakta sa drugim ljudima negativno će se odraziti na vašu vezu i doneće mnogo nesigurnosti.

Čak i ako ne tražite nekoga za vezu pored ove koju imate, partner će biti sumnjičav, a vaša veza ugrožena. Iako će vam kontakti sa drugima dati samopouzdanje, to je samo površno i prividno i negativno će se odraziti na vaš odnos sa partnerom. Ukoliko želite da budete ozbiljni u novoj vezi, onda nema potrebe da održavate stare kontakte. Izbrišite naloge i posvetite se vašem partneru.

VIDEO: Devojka je prdnula dok je trenirala sa dečkom

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anamarija

    5. avgust 2018 | 06:39

    Dokaz da mu je stalo do mene je sto se osecam voljenom. I zato sijam i zracim

  • Sonja

    12. septembar 2018 | 15:03

    Sve sto pise je istina. Sa momkom sam godinu i tri meseca i obrisala sam facebook trajno jer sam shvatila da na toj laznoj drustvenoj mrezi postoje osobe koji ne znaju kako da npr.nadju devojku pa preko facebooka isto tako postoje i zauzeti koji se predstavljaju kao da su slobodni a ono sto bih istakla su bracni parovi znaci haos kao imaju posao a uvek su na fb. Cisto da istaknem taj primer jer kad neko radi taj nema vremena za drustvenu mrezu toliko a uostalom sta ce bracnim parovima ta drustvena mreza? Kad im je vec lepo u braku onda neka im ta lepota traje bez fb a kamoli instagrama. Znaci zauzetima u ozbiljnoj vezi ili braku nije mesto na fb-u. To je zaista prevara kada devojka koja toboze voli toliko momka da se dopisuje sa drugima. Isto vazi i za bracne parove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA