≫ 

10 stvari koje žene moraju da puste muškarce da urade pre nego što uđu u brak

Često žene kažu za muškarce da su neiživljeni

  • 4

Kako biste pored sebe imale savršenog i mirnog muškarca, morate da se postarate da je on u životu ispunio neke veće ciljeve do onog da upozna neku lepu, vrednu i dobru devojku - vas.

Muškarci otkrivaju: Evo zašto su nam starije žene privlačnije

Svaki muškarac treba da iskoristi maksimum od svoje slobode, kako bi znao da kada dođe ona prava bude muškarac kakav njoj treba. Kako biste i vi bile mirne i srećne pored vašeg muškarca, pustite ga da pre venčanaj uradi sledećih 10 stvari.

Da otputuje sam

Pustite ga da ode sam na neko putovanje. Foto: Pixabay/Jeshootscom

To je odlična prilika da odmorite vaš mozak i telo. Postoji mnogo prednosti u tome da budete slobodni da sami organizujete vaš dan i ispunite ih kako poželite.

Da trči maraton

Treniranje za maraton podrazumeva mnogo priprema i posvećenost pa treba izdvojiti dosta vremena ne biste li uspeli da se pripremite. To podrazumeva rano ustajanje, pripremu obroka, ali daje mogućnost da se i vi i on hvalite svima njegovim uspehom. Budite na cilju da ga dočekate kada završi trku.

Da eksperimentiše sa bradom

Verovatno ej i vaš muškarac jedan od onih koji su oduvek želeli da eksperimentišu sa brkovima. Ovo je idealan momenat da ga podržite u tome.

Da promeni garderobu

Odvediet ga u šoping. Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Većina muškaraca ne obraća pažnju mnogo na odeću koju nosi, ali ga zato podsetite da je vreme da promeni brend koji nosi od srednje škole i da se malo ozbiljnije oblači za posao.

Da zbrine životinju

Ukoliko otvori svoj dom za životinje koje čeklaju udomitelje, svi će ga posmatrati kao druželjubivog momka, a životinja će uvek biti tu da mu pravi društvu. Neka spoji lepo i korisno.

Da nauči da kuva

Nikada nije bilo lakše da naučite da kuvate nego danas pored svih mogućih tutorijala i emisija o kuvanju. Naučite vašeg muškarca kako se koji sud u kuhinji koristi i neka vam spremi neki ukusan obrok. Makar to bila i jaja na oko.

Da postane kritičar za vino

To što će da nauči dosta toga o crvenom, belom i roze vinu učiniće i njemu, ali i vama dolazak gostiju prijatnijim jer će uvek moći da ih oduševi nekim lepim vinom.

Da proba da napravi svoje pivo

Pravi pivopija bi voleo da sam pravi svoje pivo. Foto: Pixabay.com

Svaki ljubitelj piva sanja o tome da ima svoje pivo. To je nešto što zahteva dosta vremena i truda, ali budite mu podrška.

Da nauči da svira neki instrument

Ukoliko ima sluha za muziku, obavezno ga podržite da se oproba u sviranju nekog instrumenta. Ko zna, možda na kraju ispadne da se zabavljate sa rok zvezdom u usponu.

Da izlazi

Ukoliko ga zatvorite u kuću i izlazite samo zajedno to će uskoro da mu dosadi i može da postane nezadovoljan.ukoliko izlazi i druži se sa ljudima koji nisu deo vašeg društva budite mu podrška.

VIDEO: Holivudska "epidemija" ekspresnih veridbi: Slavni parovi koji su kao pomahnitali potrčali do oltara

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    7. septembar 2018 | 17:52

    Kakve gluposti pa ne uzimamo ga iz vrtica nego od mame koja ga je ozbiljno pripremila za drugu zenu😁😁😁ne mislim na one pojedine manjna su😄😄

  • Leonora

    7. septembar 2018 | 20:01

    Da li za izlazak vazi i za zene ili ona treba da sedi kuci i da ceka da se dragi seti da postoji?

  • Margo

    7. septembar 2018 | 21:13

    To sve do 15-e treba da obavi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA