Odevni predmeti bez kojih nijedna žena ne bi smela da dočeka zimu ako želi da bude U TRENDU (FOTO)

Dovoljan je samo jedan detalj i već ćete izgledati drugačije

  • 1

Trendovi se menjaju sa svakim godišnjim dobom, ali ne i svake godine kao nekad. Neki komadi su uvek aktuelni, pogotovo kada se obogate nekim detaljima koji su deo novog trenda.

6 boja koje će OVE JESENI nositi SVAKA DEVOJKA OD STILA

Novi trend u šminkanju: Istaknite oči na jednostavan i efektan način

Sigurno ste primetili da su neki dezeni prisutni u svim sezona, da su postali osnova na koju, pomoću nekih novih detelja, kompletan stil postane ponovo aktuelan.

Ove jeseni akcenat je na bojama. Biće ovo jedna potpuno šarena jesen.

Foto: Profimedia

Jedna boja se ipak izdvaja, a to je magična crvena, na koju niko nije imun. Prisutna je u svakom detalju. Samo najhrabrije će ove jeseni biti žene u crvenom, od glave do pete.

A kako bi veče moglo da prođe bez metalik detalja ili neke srebrne, zlatne ili bakarne haljine, majice ili stileto cipela. Svaka boja se ove sezone može naći u u svom metalik izdanju, pogotovo kada su torbe i kratke čizme u pitanju.

Bitno je da ovi modeli imaju"čistu liniju", dakle bez detalja, jer je metalik sam po sebi dovoljan. Budite metalizirani ove jeseni, ali sa stilom.

Foto: Profimedia

Print koji jednostavno ne silazi sa modnih pista je čuveni leopard print. Postao je pravi klasik, bez koga nijedna dama koja drži do svog izgleda ne može.

Cipele ili kratke čizme sa leopard print u kombinaciji sa jednostavnim crvenim pantalonama je nešto što, istina, ne stoji svakom, ali ko ima tu sreću da mu ova kombinacija dobro stoji i da pri tom ne izgleda vulgarno i jeftino, onda je to pun pogodak ove jeseni.

Foto: Profimedia

Kada su čizme u pitanju, apsolutni hit ove jeseni su čarape čizme i nabrane čizme. I jedne i druge su različitim dužina, mada su obe preko kolena i dalje broj 1 za svaku ženu, koja prati novosti iz modnog sveta, ali im ne robuje.

Glavna karakteristika ovih čizama je udobnost, one su zaista kao dokolenice, ne stežu nogu, a pri tom lepo isprate svaku njenu oblinu. Ovakve modele možete nositi i danju i noću, od posla do večernjeg izlaska. One ravne ili sa malom petom su daleko praktičnije, a pri tom su itekakav šik.

Foto: Profimedia

Još jedan modni "come back" se desio ove jeseni. Bunde od veštačkog krzna u svim bojama su pre svega tople, lepo izgledaju, mogu da se kombinuju sa apsolutno svim i svačim, od patika do dobrih "špica".

Posebno su efektni "color-block" modeli u dve ili tri boje, pored neizostavne crne, bež i braon boje, koje se najlakše kombinuju. Možete ih nositi i danju i noću, zaista su za sve prilike.

Ako mislite da na poslu ne izgledate monotono, ovo će vas obradovati. Sakoi u svim bojama se vraćaju na velika vrata, uz njih vam nijedna kombinacija neće delovati dosadno. Naravno, klasični sivi i crni sako je i dalje prisutan, ali ovog puta u karo varijanti.

Dovoljno je da samo da uzmete  jedan detalj od sve  ponuđenog i sjajno ćete izgledati. Nema potrebe da na sebe stavite " sve sa slike" da biste bile u trendu. Ponekad manje je više, imajte to u vidu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana

    23. septembar 2017 | 13:25

    Smatram da je suludo pratiti modne trendove u svaku stopu.Žena kad je lepa ona je lepa i sa manje novca moze uvek da izgleda lepo i kulturno.A ovi što guraju i forsiraju Pradu,Guči,Dolče i Gabanu neka uzimaju pare iskompleksiranim budalama i neka ih šišaju koliko god mogu.Od mene toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA