Iz ringa pravo pred objektiv modnog fotografa: MMA šampion Darko Stošić zablistao u kreaciji Valentine Vidal (FOTO)

Sa rukavicama na snimanje modnog editorijala

  • 10
Foto: Promo

Mnogi modni znalci bili su iznenađeni kada su na fotografijama beogradske dizajnerke Valentine Vidal ugledali MMA šampiona Darka Stošića.

- Inspirisana duhom borbe i mirisom pobede stvarala sam ovu kolekciju, u kojoj dominira crna boja - ističe Vidal dodajući da se u njenim novim modelima mogu pronaći sve žene.

- Ideja je bila da prenesem na svoje modele energiju i borbu savremene žene, da utkam u svaki model život kao svakodnevni ring sa kojim se surećemo. A opet i da glorifikujem ženstvenost i da istaknem tu damu u svakoj od nas, koja se vremenom pretvorila u modernu ratnicu.

Foto: Promo

- Posmatrajući Stošićevu borbu, njegovu želju za pobedom, odlučila sam da upravo njega predstavim kao modernog viteza, koji je spreman da zaštiti i da zagrli - rekla je Valentina Vidal.

Foto: Promo

- Ova kolekcija je meni posebno draga i veoma emotivno sam je radila, jer sam i sama suočena sa konstantnim izazovima, te je i jedan deo mene utkan u sve ručno izrađene detalje na haljinama. Moderni vitezovi zahtevaju i moderne princeze, tako da sam bajkovit deo mog stvaralaštva i ovaj put zadržala, kreirajući haljine koje su spremne za bal. Jer žena nakon borbe sa izazovima, želi ipak samo zagrljaj svog princa. To je najveća pobeda svih nas.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. novembar 2017 | 00:29

    Dajte mi broj ove ribetine da je oženim! Joooj zaljubih se

  • Tanja

    14. novembar 2017 | 00:20

    Svetski! Bokser je odličan izbor, kreatorka vrhunska!

  • Prag

    14. novembar 2017 | 01:13

    Volimo te draga nasa Valentina!Odlican editorijal! Osoblje Hotela Prag

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA