Otkrila je veličinu grudnjaka koji nosi kraljica Elizabeta i time izazvala njen bes

Kada kraljica nešto odluči onda tako mora da bude jer – može joj se

  • 2

Sve što ima veze sa kraljevskom porodicom obavijeno je velom tajni i ugovora o poverljivosti koje oni sa kojima sarađuju moraju da poštuju bili oni pisani ili usmeni.

Otkriveno zašto princ Vilijam uvek drži sina za ruku, dok Kejt stalno nosi ćerku u naručju

Kada se neko ogluši o dogovor i naljuti kraljicu onda mora da se nosii sa njenim besom. Luksuzni brend donjeg veša "Rigby & Peller", koji je više od tri decenije brinuo o vešu kraljice Elizabete sada više neće imati angažman u kraljevskoj porodici.

Foto: Tanjug/AP/David Bailey

Raskid saradnje usledio je nakon objavljivanja memoara "Oluja u D korpama" Džun Kenton (82) koja je bila zvanični korsetijer Bakingemske palate još od početka osamdesetih godina.

U autobiografiji koja je objavljena u martu 2017. godine ona je otkrila detalje o grudnjacima kraljice, piše Pop Sugar. Pre šest meseci rečeno joj je da se Palati nije dopala knjiga što je nju jako rastužilo.

-To je ljupka i nežna priča o mom životu. Samo sam rekla da sam odlazila tamo ne i šta se dešavalo. Nikada nisam otkrila šta sam radila tamo sa njom, ni sa kraljicom majkom ni sa princezom Margaret, napisala je autorka.

Foto: Tanjug/AP/Matt Holyoak/Camera Press

Iz kraljevske porodice nisu se oglasili povodom ovoga, samo je prekinuta saradnja sa ovim brendom. Izgleda da se kraljici nije dopao naslov knjige koji otkriva koje korpe ona nosi, jer drugog škakljivog sadržaja u memoarima nema. Naslov je zaista zanimljiv, jer iako autorka ističe da ništa nije otkrila, otkrila je jako škakljiv detalj o kraljici kojoj kao velikoj i staroj dami ne laska da javnost govori o njenom donjem vešu i da zna veličinu grudnjaka koji nosi.

Ko će sada voditi brigu o donjem vešu kraljevske porodice ostaje da se vidi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA