NEMA JOJ RAVNE: Bojana Bojanić spremna za Egipat (FOTO)

Bojana ispunjava sve kriterijume a kao i na svakom takmičenju u domenu lepote potrebna je i velika podrška glasača

  • 1

Nedavno nas je obradovala neviđenim rezultatom na Izboru za Miss Supranational u Poljskoj a sada već pakuje kofere i odlazi u Hurghadu na prestižno takmičenje Miss Intercontinental!

Potpuno je spremna da nas i ovaj put učini ponosnim kao naciju!

Zablistaće svojom jedinstvenošću a posebne kreacije su za Bojanu napravili dizajneri Marija Šabić, Danijela Božić, Mladen Milivojević Baron i Nataša Župac dok je za nakit i jedinstvene detalje zadužen Bling Bling nakit. Ovo 46. Miss Intercontinental takmičenje prvi put ove godine održava se u Egiptu u Sunrise Crystal Bay Resortu! Takmičarke koje se bore za krunu su moderne, atraktivne i jake ličnosti svesne svojih životnih ciljeva a njih 70 ove godine imaće i jedinstvenu priliku da se upoznaju sa turističkim lepotama Egipta!

Ovo takmičenje u domenu lepote poseban akcenat daje jačanju turizma u zemlji domacinu! Prepoznali su da je ovo izuzetno dobra marketinška prilika a u prilog tome govori i činjenica da je takmičenje, Miss Intercontinental, prvobitno organizovano kao takmičenje koje bi privuklo više turista na ostrvo Aruba. Kroz samo nekoliko godina postalo je međunarodno takmičenje, da bi danas bilo interkontinentalno i jedno od najprestižnijih!

Foto: Promo

Takmičarke će u Egiptu posetiti luxor, piramide u Kairu ali i krstariti Nilom! Svaka od njih ima jedinstvenu priliku da govori i o svojoj zemlji, a znamo da će i Bojana predstaviti Srbiju i turističku mapu Srbije na najbolji mogući način! Ona će sa sobom poneti i posebne suvenire kao poklon koje je dobila od Turstičke organizacije Srbije.

Foto: Promo

Finalna noć i odabir najbolje održaće se 24. januara.

- Izuzetno veliko zadovoljstvo je biti ambasador lepote na tako prestižnom takmičenju! Ovog puta imam za cilj da upoznam devojke, organizatore i stanovnike prelepog Egipta sa kulturom moje prelepe Srbije kao i našim srpskim običajima te da ih uverim da su srpkinje najlepše devojke na svetu! Želim da predstavim Srbiju na najbolji mogući način, a svakako verujem u odluku žirija koji će sigurno prepoznati prave kvalitete jedne Srpkinje! – otkriva nam Bojana i dodaje da je Egipat za nju jedna od najdražih destinacija koje je posetila i da se uvek sa osmehom vraća toj državi. Takođe, egipatska kultura joj je vrlo zanimljiva kao i arapski jezik koji je počela da uči.

Zanimljivo je to da se Mis Interkontinentalna kruna naziva Oriental Holy Water i vredi oko 360. 000 američkih dolara. Njen dizajn je inspirisan vodom i izvorom života, a predstavlja čistoću i prirodnu lepotu.

Foto: Promo

Bojana ispunjava sve kriterijume a kao i na svakom takmičenju u domenu lepote potrebna je i velika podrška glasača! Zvanični medij i organizator glasanja publike je The Great Pageant Community a pobednica po mišljenju publike ulazi u Top 15! Ono što je sjajno, publika može glasati neograničeno i sistem je vrlo jednostavan a svoj glas možete dati na sledećem linku.

Dragoj Bojani želimo puno uspeha i jedva čekamo da nam otkrije i dizajn nacionalnog kostima koji za sad čuva kao iznenađenje!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA