Megan Markl je za prvo venčanje imala venčanicu zbog koje bi je Hari ostavio, a kraljevska porodica odrekla

U maju nas očekuje još jedno veliko i glamurozno kraljevsko venčanje u Londonu

  • 0

Princ Hari i njegova izabranica Megan Markl, koja će udajom postati vojvotkinja od Saseksa, zakleće se na večnu ljubav i vernost na ceremoniji koju će pratiti ceo svet i koji će Britaniji doneti milionsku zaradu.

Kakve su zaista snajke britanske kraljevske porodice: Sada su zakopčane do grla sa prinčevima, a ranije su bile divlje devojke (FOTO) (VIDEO)

Ono o čemu se trenutno najviše priča jeste venčanica koju će "po drugi put mlada" da ponese tog dana. Kada se udala za filmskog producenta Trevora Engelsona, s kojim se zabavljala sedam godina i dve godine bila u braku, nosila je osim venčanice i bikini jer su proslavu upriličili na plaži na Jamajci.

Foto: Profimedia

Kako je atmosfera bila vesela i ležerna, gosti i mladenci su se pojavili u kupaćim kostimima, a kasnije je mlada obukla običnu belu haljinu sa V izrezom u predelu dekoltea i pojasom ukrašenim kamenčićima. Od nakita je nosila samo malu zlatnu narukvicu. Haljina je izgledala kao da je kupljena u nekom butiku i da je može poneti bilo koja devojka. Ni po čemu nije ukazivala da je u pitanju venčanica, a pogotovo nije dostojna buduće članice kraljevske porodice.

S obzirom da je kraljevsko venčanje pravi događaj i da će sve oči sveta biti uperene u mladence i to kako će se oni obući, mlada ovoga puta mora da se odluči za neku glamuroznu haljinu koja će biti rađena samo za nju. Poput vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i ona će moći da sarađuje sa velikim imanima iz sveta mode i baci ceo svet na kolena svojom haljinom.

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

U jednom intervjuu Megan je otkrila da joj se jako dopada stil koji neguje pariska dizajnerka Delfin Manivet kao i mladi dizajner Kristos Kostarelos za čiji rad je rekla da je veoma originalan i lep, prenosi zadovoljna.dnevnik.hr. Uvek je bila obožavateljka brenda visoke mode Elle Saab, a i dizajn sa potpisom J. Mendel smatra spektakularnim.

Njena najbolja prijateljica i stilista Džesika Murloni, koja je inače i upoznala buduće supružnike, verovatno će biti glavni savetnik prijateljici u izboru venčanice. Sada je vreme za glamur i skupocenu haljinu koja je dostojna princeze jer ipak je reč o kraljevskom venčanju. Kupaći i obična pamučna haljina su njena davna prošlost. Megan je pokazala da kao verenica princa Harija ima ukusa za modu i uvek oduševi svojim stajlingom. Čini se da je buduća mlada naučila lekciju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA