Veliki uspeh za Srbiju u takmičenju Miss Intercontinental plasmanom u Top 15 (FOTO)

Čestitamo Bojani na postignutom uspehu i sa nestrpljenjem očekujemo njen povratak u Srbiju

  • 5

Na 46 po redu takmičenju lepote Miss Intecontinental 2018 u Hurgadi koje je održano 24 januara 2018 u 18h Srbija je dokazala da ima najlepše devojke na svetu.

Nakon dvonedeljnih priprema, strogog režima i svakodnevnih aktivnosti u Egiptu, naša predstavnica Bojana Bojanić je doživela veliki uspeh i ušla u Top 15 najlepših devojaka ovog prestižnog takmičenja. U velikoj konkurenciji koja broji 66 lepotica iz čitavog sveta Bojana se svojim trudom, lepotom i odlučnošću plasirala visoko na listi ostavljajući mnogobrojnu konkurenciju iza sebe. Ovo je drugo po redu takmičenje za našu lepoticu koja ređa uspeh za uspehom i mami poglede gde god da se pojavi.

Foto: Promo

Čestitamo Bojani na postignutom uspehu i sa nestrpljenjem očekujemo njen povratak u Srbiju!

Foto: Promo

Takmičarka koja je ponela titulu Miss Intercontinental 2018 je meksikanka Veronica Salas Vallejo a ovo je ujedno i prvi put da predstavnica ove države ponese ovu prestižnu titulu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. januar 2018 | 17:06

    Kod nas su uopste zene prelepe,Bojana ih je izuzetno lepo predstvila! Cestitam !

  • Dusanka

    25. januar 2018 | 21:27

    Lepa ,mlada,zgodna,negovana svima lepa samo nas narod sere i negativno komentarise To je zlobnost i bezobrazluk Posaljite vase slike da vas vidimo Bojana cestitam ti i samo napred

  • Gora

    26. januar 2018 | 14:31

    Ona je andjeo lutka jedna borbena vredna i pametna devojka.O lepoti da ne govorim slike govore vise od reci.Prelepa je i ogroman uspeh a po meni mogli su da stave u top3 ali Srbija smo mi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA