Košta manje od 50 dinara: Vraća nam se još jedan jezivi modni trend bez kog nismo mogli da zamislimo život u 90-im

Modni detalj koji je nosila svaka devojka 90-ih godina vratio se na velika vrata u svet mode

  • 1

Direktno sa modnih pista u Njujorku vraća nam se modni dodatak koji je svaka od nas mogla da nabavi za samo 20 dinara i da njime napravi modernu frizuru.

Stavila je cediljku na glavu, svi su mislili da je luda, ali je rezultat bio više nego odličan! (VIDEO)

Modni dizajner Aleksander Vang predstavio nam je plastične štipaljke kao glavni aksesoar za kosu iako su one uvek bile rezervisane za kupatilo i spremanje kuće. Kreator Prabal Gurung vratio je još jedan retro dodatak za našu frizuru koji nas nije mnogo oduševio.

A post shared by Laura Lou (@lauraloujones) on

Reč je o plastičnom rastegljivom rajfu za kosu kakav smo u jednom trenutku svi nosili, a i ako ga nismo nosili imali smo ga u našoj kolekciji aksesoara. Nije bilo devojke ni devojčice koja nije imala ovakav rajf za kosu, piše zena.blic.rs. Bili su i više nego jeftini, a čak i kada su pali u zaborav mogli su da se nađu u prodaji na pijacama i u kineskim radnjama.

Foto: Pixabay.com

I danas možete da nađete ovaj aksesoar u prodaji i cena mu je oko 50 dinara i manje, a uglavnom je dostupan u crnoj i braon boji. Sigurni smo da vam je negde ostao onaj vaš koji ste nosile pre nekih petnaestak godina.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teasu

    23. februar 2018 | 10:02

    Pa zašto je to "jezivi modni trend" šta je tu jezivo? S plastičnim šnalama, gumicama, i sl. svi skupljamo kosu.. A sa čime drugim? Da ne možda zlatnim? I ne samo devedesetih, već otkada znam za sebe… češljamo se plastičnim češljevima, zadevamo ih u kosu.. Čemu drama oko normalnih stvarčica.. Eeeee svašta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA