≫ 

Budite oprezne - u ovoj odeći izgledaćete starije nego što jeste

Žene kriju godine kao zmije noge, ali nesmotrenim oblačenjem mogu da dodaju sebi koju godinu više

  • 1

Kako biste izbegle da vas smatraju starijom nego što jeste obavezno iz ormara izbacite određene odevne komade zbog kojih izgledate tetkasto.

KOME BOLJE STOJI: Princ Filip iskopirao čuveni stajling britanskog princa (FOTO)

Ukoliko niste Kara Delevinj nemojte furati guste obrve, ali ni preterano počupane. Dosadna i jednolična boja kose takođe će učiniti da izgledate starije nego što jeste, a bolje rešenje su pramenovi. Najveću ulogu u svemu ipak igra odeća.

Često u želji da propratimo neki trend ili nesvesni toga šta odgovara našem obliku tela biramo pogrešne odevne komade u kojima izgledamo i do 10 god starije nego što jesmo. Evo koje odevne komade trebate da izbacite iz ormara kako biste izbegle dodavanje godina.

Mrežaste čarape

A post shared by Sara Sarah (@the_best_of_nylons) on

Na Instagramu i stranicama magazina izgledaju seksi i urbano, retko koja žena zna kako da ih iskombinuje pa na ulici često izgledaju vulgarno i dodaju godine.

Predimenzionirani sakoi

Ove sezone stilisti predlažu da kupite neki predimenzionirani sako koji će sakriti široke bokove i poveći trbuh – ali to je laž. Osim što neće laskati vašoj figuri u prevelikom sakou izgledaćete mnogo starije nego što jeste pa su uži i strukirani modeli uvek bolji izbor.

Haljina ravnog kroja

A post shared by www.fashionll.sk (@fashionll.sk) on

Ovakva haljina ne prati liniju tela pa će da pojede vašu figuru i učini vas neprivlačnom. Model ravnog kroja će vam uvek dodati godine pa se pre držite uskih elastičnih haljina koje će naglasiti vašu liniju i osigurati vam mladalački izgled.

Daljinac

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    3. mart 2018 | 17:57

    Hvala na savetima ! Ali " Ogledalo je iskreni modni kreator i stilista " !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA