Užasavamo se ove boje, ali je ona idealna za ovaj prelazni period

Nekako nam je crna uvek karta na koju igramo kada ne želimo da pogrešimo, ali stručnjaci savetuju nešto drugačije

  • 2

Modni stručnjaci za ovaj prelazni period između zime i proleća predlažu jednu od najomraženijih boja koja će biti potpuni hit – čuvena "kaki" nijansa.

POGLED KOJI OBARA S NOGU: Tamara Milojević u Telegraf modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Ova boja je jednako prilagodljiva i efektna kao i crna, a uprkos tome što ponekad može da izgleda mrtvo modni stručnjaci kažu da je morate imati ove sezone. Stvar je u tome da trebate dobro da je ukombinujete i pronađete ton ove boje koji odgovara vašem tenu i kosi.

A post shared by Tammi Talvio (@tj_style14) on

Kada budete pronašle pravu nijansu, potpuno ćete se zaljubiti u nju i videćete da i ona ume da izgleda veoma otmeno i luksuzno i može da da toplu notu vašem celokupnom izgledu.

Mnogobrojne dame su se drznule pa su ovih dana u šetnju izašle sa torbama i cipelama u ovoj boji, a retko koja i sa jaknom u kaki boji. Pronađite koji odevni komad u ovoj boji najviše odgovara, ili se okrenite cipelama i asesoarima. Nećete pogrešiti i bićete in ovog proleća.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    10. mart 2018 | 14:55

    To je prirodna boja koze- boxa, najbolja boja, uz sve se slaze. Ali nasi mladi ne znaju ni sta je koza...a kamoli koja je njena boja.

  • BASA

    10. mart 2018 | 17:37

    Uvek elegantna boja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA