≫ 

Kraljevska buntovnica: Megan krši kraljičina modna pravila na svakom koraku - i ne mari mnogo za to

Pravila postoje da bi se kršila

  • 6

Britanska kraljevska porodica ima veoma stroga pravila kada je u pitanje ponašanje njenih članova, ali i oblačenje koje buduća vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rado i često krši.

Kraljevsko venčanje se približava, a svi govore samo o visokoj ceni jedne stvari! (VIDEO)

Buduća žena princa Harija, razvedena glumica američkog porekla, već je uspela da postavi svoje trendove koji se nikako ne slažu sa onima koji se odnose na nosioce "plave krvi". Uspela je da prekrši čak 10 modnih pravila koja se kroz generacije i generacije poštuju u kraljevskoj porodici. Ovo su samo od nekih buntovnih izleta Megan Markl.

Nošenje torbe u ruci

Foto: Tanjug/AP/Torba mora da bude mala ili da se nosi preko ramena

U novembru prošle godine, buduća mlada je prekršila kod sa torbom koja je imala dršku. Ovakav model torbi nije dozvoljen jer onemogućava da šake budu slobodne kao bi mogla da se rukuje. Poželjne su torbe koje mogu da se drže ispod miške ili okačene preko ramena. Svi članovi kraljevske porodice su ti koji pružaju ruk epri rukovanju, nikako obratno.

Neuredna kosa

Foto: Tanjug / AP/ Frizura mora da bude besprekorna - ali zamalo

Megan često viđamo sa ležernom frizurom koja podrazumeva ležerne punđe i razbarušenu kosu. Generacijama se kosa u kraljevskoj porodici kriej ispod šešira ili drži perfektno uredna tako da je svaka dlaka na svom mestu.

Gole noge

Foto: Tanjug / AP/ Žene moraju da nose najlonke jer je pokazivanje gole kože tabu

Kada su se budući mladenci pojavili i novinarima saopštili da su se verili, Megan je "zaboravila" da obuče duge najlon čarape i time prekršila kod koji zabranjuje pokazivanje golih nogu u javnosti. Kraljica Elizabeta nosi najlonke već 91 godinu, a Kejt Midlton ih obavezno oblači kada nosi haljinu ili suknju.

Providna haljina

Foto: Profimedia/Uppa entertainment/ Providna haljina poznatog brenda ostavila je sve u šoku

Mnoge je razbesnela fotografija princa Harija i Megan Markl na kojoj je oan u providnoj crnoj haljini sa detaljima u vidu zlatnog lišća. Ona se time nije nešto mnogo opterećivala.

Pocepane farmerke

Modnu debatu je pokrenula kada se pojavila u farmerkama koje su imale pocepana kolena i krajeve nogavica. Retko ćete videti plemiće u teksasu, a posebno u formalnim prilikama. Setite se samo kada ste Kejt Midlton videli u pocepanim farmerkama – nikad!

Dijamantski prsten

Foto: Tanjug / AP/ Dijamant krasi njenu ruku, za razliku od drugih članica kraljevske porodice

Među članicama kraljevske porodice omiljeno je drago kamenje, ali ne dijamnti. Kejt nosi prsten princeze Dajane koji ima safir, dok je princeza Margaret na svom prstu imala rubin.

Nošenje stranih modnih brendova

Tradicija nalaže da se nose domaći modni brendovi poput Burberry-y i Aleksandra MekKvina. Ali to pravilo ne važi i za Megan.

Sjaj za usne

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images/ Ne obraća pažnju na kodekse kraljevske porodice i za sad joj super ide

Ovo se smatra neprikladnim jer izgleda pomalo vulgarno, a smeta i kada duva vetar jer se kosa lepi za njega, piše citymagazine.rs. Megan je nosila sjaj za usne na božićnom ručku kod kraljice. Kako se ovo njoj dopalo?

Različite minđuše

Kombinovanje različitih minđuša je apsolutni tabu. Megan je jednom prilikom imala tri zvezdice, a na drugom uhu oblik slova V i svi su bili šokirani.

Crno odelo

Foto: Tanjug / AP/ Sve dok ima podršku svog dragog ona će terati po svom

Vedre i jarke boje su boje kraljevske porodice. Ali ne i Megan! Ona j eu zvaničnoj poseti Velsu obukla kompletno crnu odevnu kombinaciju, kakvu bi drugi plemići ostavili samo za tužne događaje poput sahrane. Mnoge je ovaj njen potez rastužio, ali je nekako uspela da se izvuče sa zelenom torbicom koju je tada nosila u ruci.

VIDEO: Kraljevsko venčanje je sve bliže, a svi govore samo o jednoj stvari

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    4. april 2018 | 20:19

    Megan je carobno lepa

  • hakala

    4. april 2018 | 17:27

    ma, zuti je i tako u 5. naslednom redu, moze mu se da se zeki sa izraubovanim busmankama, opusceno. izopsten je svakako, ostavili mu apanazu, cist turisticko-marketinski trik.

  • Zoran

    4. april 2018 | 23:14

    Pa i ovaj takozvani princ nije nista bolji nasla krpa zakrpu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA