≫ 

Dolce&Gabanna: Tvorci modnog brenda na prilično uvredljiv način otkrili šta će biti sa njihovom kućom kada umru

Kreatori su napravili plan za situaciju kada će morati da prepuste nekome svoj poznati brend

  • 2

Italijanski modni kreatori Domeniko Dolče (59) i Stefano Gabana (55) izjavili su da će modna kuća Dolce&Gabbana umreti sa njima.

CIAO BELLA: Melanija se pojavila obavijena cvećem, a taj kaput je "težak" koliko i stan u centru Beograda (FOTOGRAFIJE DANA)

- Kada budemo mrtvi, bićemo mrtvi. Ne želim da neki japanski dizajner počne da dizajnira za Dolce&Gabanna, rekao je Stefano.

Foto: Profimedia/AKM-GSI/ U slučaju smrti jednog od njih, drugi dobija imperiju.

Modni veterani pokrenuli su poznati brend davne 1985. godine i idalje rade zajedno iako od 2004. godine nisu par.

- Kad smo se razišli, dogovorili smo se da ćemo sve podeliti jer ako bi se meni nešto desilo Dolče bi se našao u situaciji da ima posla s nekim ko nije uključen u industriju, recimo sa nekim mojim rođakom koji bi mogao da upropasti kompaniju, rekao je Gabana.

On je dodao da su zbog toga napravili i zajednički testament. Objasnio je da su odbili sve ponud ekoje su dobili da prodaju brend, piše 24sata.hr.

Foto: Guliver/Zunino Celotto/Getty Images

- Imate sav novac na svetu, ali ako niste slobodni šta će vam sve to. Ne idete u grob sa sandukom punim para, rekao je ovaj poznati Italijan i dodao da ionako nema vremena da potroši svoje bogatstvo jer je prezaposlen.

Oni imaju takav dogovor da sve pripada njima i da za to znaju njihovi trenutni partneri.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    7. april 2018 | 10:37

    Bravo filantropi! 'Humanost' na delu. Tako 'nesebicni' prema ljudima od kojih su sve stekli. Posle njih nema oblacenja, ostacemo u Rajskim kostimima: listic i to je to.

  • Ana

    7. april 2018 | 14:47

    Kakav je ovo nacionalizam i diskriminacija, ne žele da neki japanski dizajner dizajnira njihovu odeću? Versaće postoji i nakon smrti Đanija, okreće se svet i bez njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA