7 poslovnih kombinacija koje svaka poslovna žena mora da ima u svom ormaru (FOTO)

Odelo ne čini ženu, ali joj pomaže da dobije ono što želi, bar u poslovnom svetu

  • 1

Pronalaženje savršenog odela može biti jako nezgodno kada vas očekuje važan razgovor za posao ili razgovor o unapređenju. Svet krutih i neprijatnih blejzera i sakoa nije uvek nabolji izbor, jer o vašoj ličnosti i sposobnostima ne može odati baš ništa. Verovatno ste već primetili, da žene koje se nalaze na određenim pozicijama imaju autfite koji sami ukazuju na njihovu moć.

Iz ružnog pačeta u lepotice: 19 neverovatnih transformacija koje tačno pokazuju zašto žene obožavaju šminku

Pogledajte ove ženske komade koji su idealna mešavina moći, klase i komfora, pa ukoliko vas očekuje neka važna prilika, isprobajte nešto ovako:

1. Olovka suknja, opušteni blejzer bez revera i prugasta bluza sa kragnom

Ženski kompleti koji se sastoje od suknje i blejzera su uvek pun pogodak. Vodite samo računa o kroju i tome da vaš sako izgleda modernije. Olovka suknja je savršen izbor jer pristaje skoro svakoj građi, a savršen je izbor ako ne znate kakav je "dress code" kompanije u koju idete. Ovakav stajling je uvek  šik, moderan, a istovremeno i klasičan. Uz ovakvu kombinaciju najbolje pristaje bluza sa kragnom, a ukoliko su blejzer i suknja iste boje, bluza treba da bude prugasta ili jednobojna, ali svetlije nijanse od ostatka kombinacije.

2. Bluza i bermude

Ko kaže da se za poslovne kombinacije ne mogu obući kratke pantalone? Pogotovo ako je kompanija "moderno" nastrojena i ukoliko aplicirate za poziciju koja se tiče kreativnog domena. Ovakav kombinezon ili kombinacija iz dva dela je fantastičan ženski izbor za najtoplije letnje dane.

3. Beli kompleti

Možda belo baš i nije boja u koju biste se privatno obukli, ali za poslovne pregovore je pun pogodak. Šik silueta koju odaje ga čini prikladnim za sve vrste sastanaka, pogotovo ako ga akcentujete jednom jarkom bojom ili krupnim komadom nakita. Bela boja vam dozvoljava da je kombinujete onako kako poželite, a bolji je izbor od "prljavih nijansi" kao što su bež, bledo žuta ili bejbi plava i roze.

4. Dugačke pantalone i sako

Moćno žensko odelo ne mora uvek biti u neutralnoj boji. Hrabar metalik ili crni autfit bi mogao da bude odličan efekat i da vam pomogne da ostavite dobar utisak na osobe sa kojima razgovarate o poslu.

Foto: Pixabay.com / Moćno žensko odelo ne mora uvek biti u neutralnoj boji

5. Blejzer bez revera i suknja A kroja

Stavite veći akcenat na svoj izgled tako što ćete klasičnu suknju zameniti onu sa A krojem, običan sako sa onim bez revera, a obične rukave zvono rukavima. Zapamtite, dobra kombinacija je ona koju možete lako napraviti.

Foto: Pixabay.com

6. Kombinezon sa "pufnastim" rukavima

Ako tražite nešto nekonvencionalnije odelo koje vam može pomoći da preuzmete svoj sledeći veliki projekat, ova kombinacija  je spremna da vam pomogne u tome. Ovakav autfit odaje poletnu osobu koja je uvek spremna na rad, pa će vam dobijanje projekta biti skoro zagarantovano. Osim toga nećete izgledati uštogljeno, pa će kompanija biti spremna da vam poveri vođstvo nad određenim brojem ljudi, smatrajući da ostale kolege neće imati konfilikt sa vama.

Foto: Pixabay.com

7. Klasičan sako i pantalone

Svakoj ženi je potreban klasičan, jednobojan sako u garderobi. Njegova najveća prednost je što ga po potrebi možete kombinovati sa suknjiama ili pantalonama. Svestranost komada vam omogućava da ih mešate i međusobno usklađujete i sa drugim delovima vaše garderobe.

Foto: Pixabay.com

Isprobajte već za sledeću priliku i samo posmatrajte rezultate!

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jops

    19. april 2018 | 17:04

    Kad Neko kaze poslovna Zena oma pomlslim na neku bezdusnu osobu Koja gazi she pred sobom da bi dosla do cilja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA