≫ 

Veš u kome će svaka žena uživati! Bonatti Proleće-Leto kolekcija, modni favorit sezone!

Pitate se koji su to modni trendovi zastupljeni ove sezone kada je donji veš u pitanju?

  • 0
Foto: Promo/Bonatti

0

Odlično, ukoliko do sada niste, vreme je da se upoznate sa novom Bonatti kolekcijom veša i spavaćeg programa koja je već postala favorit svima koji cene kvalitet i udobnost!

Foto: Promo/Bonatti

Inspirisana romantičnim trendovima, nova Bonatti kolekcija donosi nam pravu prolećnu svežinu. Akcenat je na detaljima a boje koje će dominirati su kajsija, zagasito i bebi roze, ponoćno plava i lavanda lila, kao i retro floralni print.

Foto: Promo/Bonatti

Trendseterke mogu uskladiti svoje raspoloženje sa prolećnim bojama i ulepšati svoj dan odabirom brushaltera, donjeg veša i majičica u istom tonu i uživati u komforu pamučnih i viskoznih modela.

Foto: Promo/Bonatti

Za fanove onih elegantnijih, čipkanih modela, ili glamuroznog satena- tu su spavaćice, ogrtači i bebi-dolovi iz prolećne kolekcije koji ostavljaju otmeni dojam.

Foto: Promo/Bonatti

Bojana Krsmanović, jedna od naših najpoznatijih manekenki koju je čuveni magazin "Vogue" uvrstio među deset dolazećih senzacija u svetu modelinga, a magazin "Maxim" ju je stavio na listu 100 najseksepilnijih žena današnjice, zaštitno je lice kompanije Bonatti za sezonu Proleće-Leto.

Foto: Promo/Bonatti

Pogledajte kako je bilo na snimanju kolekcije:

Bonatti nas je i navikao na kolekcije koje prate poslednje svetske standarde ispričane kroz prizmu udobnosti i elegancije. Pored Srbije gde je pre 15 godina započela Bonatti priča, danas Bonatti modele možete pronaći u još 11 zemalja.

Foto: Promo/Bonatti

Proleće-Leto kolekciju pogledajte i poručite na www.bonatti.rs a da budete u toku sa modnim trendovima zapratite Bonatti Underwear profile Facebook i Instagram.

Foto: Promo/Bonatti
Foto: Promo/Bonatti
Foto: Promo/Bonatti
Foto: Promo/Bonatti
Foto: Promo/Bonatti

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA