Bonatti revija: Modni spektakl sezone

Modni brend "Bonatti" predstavio je svoju novu kolekciju kupaćih kostima i plažnog programa za žene i muškarce u prepunoj sali Belexpo centra na reviji održanoj u okviru "Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima"

  • 2

Bonatti reviju je otvorila Bojana Krsmanović, svetski top model i Bonatti zaštitno lice za ovu sezonu, nakon koje su pistom prošetali neki od naših najpoznatijih manekenki i manekena.

Foto: Promo

Među onima koji nisu želeli da propuste jedan od najznačajnih događaja su Dragomir Karić, pevačica Danijela Karić, glumica Lena Bogdanović, pevačice Indira Radić i Vanesa Šokčić, voditeljka Snežana Dakić, manekeni Tamara Paunović i Boško Jakovljević, kao i voditeljka Danijela Buzurović koja je došla u pratnji supruga Stefana. Nakon Bonatti revije kupaćih kostima, veliko finale u latino-američkim plesovima otvorila je pevačica Saška Janković, nakon čega je više od dve hiljade prisutnih gostiju nastavilo da uživa u spektaklu.

Foto: Promo

Više detalja pogledajte na www.bonatti.rs ili Bonatti Underwear društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA