≫ 

Megan Markl uvek nosi pastelne boje kada je u društvu kraljice Elizabete - razlog za to je veoma važan

Vojvotkinja od Saseksa često nosi odeću pastelnih boja

  • 2

Od kako je izgovorila sudbonosno "da" princu Hariju, Megan Markl najčešće viđamo u pastelnim kombinacijama kada su u pitanju važni događaji.

Megan Markl na prvom putovanju bez muža: Društvo joj pravi kraljica Elizabeta II (FOTO)

Na proslavu rođendana princa Čarlsa nosila je bledoružičastu haljinu brenda Goat, a nežnu nijansu nosila je i za ceremoniju Trooping the Colour kada je nosila haljinu otkrivenih ramena s potpisom Karoline Herere.

Haljina puderasto roze boje bila je pravi izbor za proslavu rođendana princa Čarlsa Foto: Tanjug/AP

Za svoj prvi službeni izlazak sa kraljicom Elizabetom II, bez muža i ostatka kraljevske porodice, odabrala je bež haljinu brenda Živanši, dok je kraljica bila obučena u drečavo zeleni kaput Stjuarta Parvina, dok je na glavi imaal šešir u istoj boji s potpisom Rejčel Trevor Morgan.

Haljina neobičnog kroja istakla je nejnu vitku figuru Foto: Tanjug/AP

Možda ste primetili kako Megan uvek bira pastelne boje kada je u društvu kraljice. Možad je reč o pukoj slučajnosti, ali je verovatnije da iza njenog izbora stoji veoma važan razlog an koji je ukazao modni stručnjak Lukas Armitaž.

- Megan je ponovo odabrala neutralnu boju. Smatram da je ovde reč o pametnom modnom triku kako bi uvek bila modno usklađena sa kraljicom, ali tako da je ne zaseni, rekao je on.

Obe su bile lepo raspoložene i modno usklađene Foto: Tanjug/AP

Garderoba koju nosi kraljica je šarena. Do sada je nsoila skoro sve dugine boje, a razlog tome je da bi je ljudi lakše uočili u masi, navodi Harpers Bazaar. Ima logike u tome što Megan uvek bira neutralnu boju odeće kako ne bi skretala pažnju na sebe, ali i kako bi uvek izgledala usklađeno sa kraljicom.

- Megan time pokazuje koliko poštuje kraljicu, dodao je stručnjak i naglasio da to kraljica veoma ceni.

Kraljica uvek nosi šarene boje, a mlade pripadnice kraljevske porodice biraju neutralne kako je ne bi zasenile Foto: Tanjug/AP

Činjenica je da je Megan značajno promenila svoj stil od kako se udala za princa Harija, to je bilo i potpuno očekivano s obzirom na titulu i obaveze koje je stekla zaključenjem braka. Kao pripadnica kraljevske porodice, Megan mora da poštuje određena pravila ponašanja i oblačenja, što izgleda njoj ne pada tako teško.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA