U čast jubileja 150 godina turizma Vrnjačke Banje održan i izbor za Miss (FOTO)

Po odluci stručnog žirija titulu Miss Vrnjačke Banje ponela je Milica Milivojević, studentkinja Poljoprivrednog fakulteta, koja se dugo bavi manekenstvom

  • 0

Pobednica sa ovog takmičenja direktno se plasirala u finale izbora Miss Srbije i dobila stipendiju PMC (fakulteta za projektni menadžment).

Izbor za Miss Vrnjačke Banje održan je 15 jula odmah nakon otvaranja internacionalnog karnevala od strane predsednika opštine i turističke organizacije. Ono što ovaj izbor izdvaja od drugih je ogromna posećenost kako domaćih tako i velikog broja stranih gostiju na sta smo posebno ponosni. Žiri je birao Miss Vrnjačke Banje, Miss turizma, zaštitno lice Vrnjačke Banje pratilje i miss fotogeničnosti i šarma.

Foto: Boki M Art&Model

U muzičkom delu programa aplauze mnogobrojnih gostiju pokupili su Mikan Kozomora, Jasna Đokić, Katarina Bogicević i Milica Ćirić, pobednice manifestacije "Srbija u ritmu Evrope"  Vesna Dimić –Ilić, Maja Marinković, i Jellena koja je vodila program a na kraju zajedno sa devojkama otpevala obradu poznatog hita "Počnimo ljubav iz početka". Po odluci stručnog žirija titulu Miss Vrnjačke Banje ponela je Milica Milivojević, studentkinja Poljoprivrednog fakulteta, koja se dugo bavi manekenstvom.

Foto: Promo

Za zaštitno lice Vrnjačke Banje i Miss Turizma je izabrana je Dijana Petrašinović, prva pratilja je Maja Milovanović, dve titule je ponela druga pratilja i Miss fotogeničnosti je je Tamara Korać, miss šarma je Sandra Mihailović.

Foto: Promo

Devojke su nosile modele dizajnerke Nataše Zupac. Obuća Deichmann, šminka Purity akademija.

Tehnička podrška Watchout Security.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA