≫ 

Zanosna crnka ostavlja bez daha: Kristina Stojanović pokazala je da lepota i intelekt idu zajedno

Lepa voditeljka našeg portala koja nam uz pomoć neosporne harizme i blistavog osmeha uvek izmami osmeh na lice

  • 27

IT osvajaju prelepe žene: Anđelina Petrović na velika vrata uvodi lepotu u Hi-tech (FOTO) (VIDEO)

Kristina Stojanović je TV prezenter i novinar na portalu Telegraf.rs. Vodi vremensku prognozu, samostalno snima, montira i realizuje različite reportaže.

Foto: Janko Maslovarić

Njoj polazi za rukom da sa našim čitaocima svakog dana  podeli i one ne tako lepe informacije o vremenskim uslovima i već neko vreme uz osmeh informiše domaću javnost o tome kakvo nas vreme očekuje.

Foto: Janko Maslovarić

Odrasla je na Voždovcu u Beogradu gde je  završila Srednju Turstičku školu, a trenutno studira menadžment i komunikacije.

Foto: Janko Maslovarić

Govori engleski i španski jezik. Ističe da vrlo dobro poznaje i znakovni jezik koji joj pomaže u radu sa gluvom decom. Zanima je defektologija i surdologija i na ove teme snima priloge i autorske reportaže.

Foto: Janko Maslovarić

Veliki je fan svih muzičkih festivala i često putuje. Kaže da joj je omiljeno mesto Pariz u koji odlazi svake godine, a pohađa i časove francuskog jezika kako bi što pre mogla bolje da razume francusku kulturu.

Foto: Janko Maslovarić

Zalaže se za slobodu prava i mišljena i smatra da svako treba da radi ono što želi. Druženje sa prijateljima, porodica i posao su ono što nju čini srećnom.

Foto: Janko Maslovarić

Aktivna je članica nevladine organizacije “Novi Svet”, koja se bavi problematikom marginalizovanih osoba i dece sa posebnim potrebama, a kaže da joj uvek popravi dan kada vidi osmeh na licima ove dece.

Želja joj je da poseti Australiju kako bi upoznala njihovu kulturu i rad sa gluvima.

Foto: Janko Maslovarić

Po prirodi je vesela, zabavna, komunikativna a jedna od osobina  joj je velika stras prema muzici. Ne bi se time profesionalno bavila jer se kako kaže ne vidi u tom svetu, ali često iz zabave zapeva svojim najbližim prijateljima.

Foto: Janko Maslovarić

Pristalica je svih vrsta slobodne umetnosti i izražavanja tako da joj ni tetovaže nisu tabu tema. Kako kaže:

"Ljude delimo na dobre i loše, a lepota je uvek bila samo u oku posmatrača."

Foto: Janko Maslovarić

Zaključite sami...

Zahvaljujemo se bazenu “Tašmajdan”, gde su nastale ove fotografije koje imate prilike da vidite u Telegraf modnom editorijalu.

Autor svih fotografija je slikar Janko Maslovarić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA