≫ 

Otišla je na putovanje iz snova i umrla pod misterioznim okolnostima: Porodica krije detalje o smrti poznate Instagram zvezde (FOTO)

Okolnosti pod kojima je umrla još uvek su nepoznate

  • 2

Model Sinead MekNamara (20), Instagram model iz Sidneja, preminula je pod misterioznim okolnostima tokom svog odmora iz snova u Grčkoj.

Niki ima najveće grudi u Velikoj Britaniji: Na operacije je do sada potrošila 44.000 evra, a svaka dojka je teška po 8,8 kg (FOTO)

- Na žalost, dobio sam najgore vesti u životu. Sinead je preminula, rekao je njen brat Džejk MekNamara.

Објава коју дели Salt Bby (@sineadmcnamara) дана

Njena majka nalazi se trenutno u Grčkoj. Sinead se preselila pre 5 godina u Sidnej, a vest o njenoj smrti šokirale su sve. Porodica još uvek nije objavila pod kojim okolnostiam se desila smrt.

Објава коју дели Salt Bby (@sineadmcnamara) дана

Njeni fanovi iz celog sveta ostavljaju poruke na njenom Instagram profilu. Pitanja o smrti su brojna, ali odgovora još uvek nema. Ona je putovala obalom na jugozapadu Grčke, a u poslednjem postu koji je objavila pre 4 dana pisala je o skijanju na vodi na Komitati.

Објава коју дели Salt Bby (@sineadmcnamara) дана

Obožavala je kampovanje, avanture i putovanja, a imala je preko 12.000 pratioca na društvenoj mreži. Ona je radila na jahtama dok je putovala Evropom, piše The Daily Mail.

(Telegraf.rs/news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    2. septembar 2018 | 08:54

    Pre brz zivot, za nekoga ko ima samo 20.god. tuga velika kad ode tako mlad zivot, nebitno na koji nacin.

  • mirjana

    5. septembar 2018 | 06:46

    Matori vlasnik broda 83 godine star zna kako da se zavrsi poso sa 20 stare ribe.To mu nije prvi put.Neko ko je na fobstovoj listi to je za njega sitnica.Operu se tragovi i brod krece dalje.U novi zivot u nove avanture.Cao djaci prvaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA