≫ 

Lepota koju donosi sreća: Upoznajte novi ženski miris modne kuće Dior (VIDEO)

Sinoć je u prigodnom, romantičnom prostoru Diamond garden upriličena promocija novog parfema „Joy“, modne kuće Dior za srpsko tržište

  • 2

Od samog osnivanja, kuća Dior posvećena je ženama i njihovoj sreći. Pojavom na modnoj sceni davne 1947. godine, pa sve do danas, suštinu i duh Diora odlikuje ženstvenost, luksuz i zadovoljstvo.

Novi Diorov parfem predstavljen i u Beogradu Foto: Promo

Dvadeset godina nakon promovisanja kultnog parfema “J’adore”, u ovoj modnoj kući postojale su neprekidna potreba i želja za kreiranjem novog originalnog mirisa. Onakvog, koji bi predstavljao vizionarsko oličenje Dior ideala,suštinsku sreću u svim njenim oblicima.

Joy by Dior je upravo to - obećavajući spoj sreće, luksuza i glamura. Novi manifest ljubavi prema životu, neispričana priča, odraz svih nas, poklon svim ženama.

- Stvaranje novog Dior parfema predstavlja poseban događaj, kako za celu kuću Dior, tako i za mene samog. To bi trebalo da bude miris koji će ujediniti oba pola I koji će se podjednako svideti, kako muškarcima tako i ženama. On poseduje izraziti karakter, a dopada se mnogima. Imao sam sreću da njegovo ime znam od samog početka. I to kakvo ime! Kratko i vedro, otvoreno za sve mogućnosti, rekao je Fransoa Demaši, kreator Dior parfema.

Vanserijska glumica I lepotica Dženifer Lorens, zaštitno lice, Joy by Dior, mirisu daje svoj lični pečat. Srpskoj promociji ovog novog Diorovog parfema prisustvovali su brojni predstavnici domaćeg javnog I kulturnog života, medija, modni kreatori i blogeri. Joy by Dior će moći da se nabavi u svim bolje snabdevenim parfimerijama u Srbiji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA