Moda i opera: Veče obeleženo kvalitetnim modelima i poznatim ličnostima (FOTO)

Teme koje prate kolekciju, pored drame opere, su moć i samostalnost žene, a isto tako i ekološki osvešćen pristup izražen kroz korišćenje eco – friendly materijala

  • 0

U hotelu Metropol u Beogradu sinoć je održana modna revija Stefana Đokovića. Program pod nazivom Veče u operi obeležili su kvalitetni modeli inspirisani brojnim ulogama iz opera u kojima je Stefan tokom svoje karijere nastupao. Brojne poznate ličnosti bile su u ulozi modela na pisti, ali i u publici.

Milan Beko, Predrag Marković, Nenad Radujević, Boško Jakovljević, Petar Janošević, Suzana Perić i mnogi drugi posmatrali su ovu modnu reviju, dok su Ivana Dudić, Helen Babić, Slaven Došlo, Luka Raco, Dunja Kusturica, Marina Ćosić, solistkinja Sanja Kerkez, Anđela Jovanović, Milica Vukliš i manekeni modnog studija Click vešto prezentovali Stefanove modele na modnoj pisti.

Stefan Đoković je po osnovnoj vokaciji tenor i pijanista. Inspirisan scenom, kostimografijom i operom kreirao je svoju prvu kolekcije visoke mode. Atmosferu revijalnih blokova karakterisao je duh opere, propraćen klasičnom muzikom. Pistom su kroz Stefanovu vizuelizaciju hodali Karmen, Aida, Julija, Ana Bolen, Madam Baterflaj, Kraljica noći...

Foto: Promo/ Dražen Žigić

Teme koje prate kolekciju, pored drame opere, su moć i samostalnost žene, a isto tako i ekološki osvešćen pristup izražen kroz korišćenje eco – friendly materijala. U izradi kolekcije korišćeni su visoko kvalitetni materijali, poput najfinijih svila, brokata, ručno vezenih dezena, 1200 ručno šivenih bisera. Takođe, u izradi kolekcije korišćeni su i nesvakidašnji modni materijali kao što su metal i staklo, sa posebnim akcentom na konforu i nosivosti modela.

Foto: Promo/ Dražen Žigić
Foto: Promo/ Dražen Žigić

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA