Ako se beba često budi noću i plače onda je ovaj trik sa cuclom pravo rešenje

Plač bebe svaki put kada izgubi cuclu u toku noći predstavlja pravu noćnu moru za roditelje

  • 1

Taman pomislite da vaša beba blaženo spava i odete i sami na počinak, kada se iznenada začuje bebin plač jer je opet izgubila cuclu.

Ostavljala je bebu samu u sobi kada je plakala i nije je tešila - evo kako je to uticalo na nju 10 godina kasnije

Jedna majka došla je na genijalnu ideju akko da pomogne svojoj bebi, ali i sebi, da mirno spava tokom noći i ne budi je zbog cucle.

Laura Gerson otkrila je kojim trikom se poslužila kako bi rešila problem svoje ćerkice sada stare 11 meseci. Ona bi je položila u krevetac i oko nje bi ostavila par cucli koje beba može sama da dohvati tokom noći i tako ne probudi mamu. To znači da Laura nema potrebu da nekoliko puta u toku noći ustaje i odlazi do bebe koja plače i izbova joj daje cuclu.

Post na Facebook-u naišao je na oduševljene drugih majki koje su pokušavale da pronađu rešenje za svoje bebe. Na slici koju je Laura podelila mala Amelija bezbrižno spava okružena cuclama.

-Od kako je napunila 3 meseca, moja ćerka odlazi na spavanje okružena sa najmanje 10 cucli. To sam počela da primenjujem kada je počela da plače noću jer joj je ispala cucla iz usta. Probala sam prvo sa jednom, a onda i sa nekoliko cucli. Ako bih joj ostavila još jednu onda bi i nju izgubila i počela bi da plače. Ovako sa njih desetak sam sigurna da će pronaći cuclu u toku noći i da će uspeti sama ponovo da se uspava, napisala je Laura.

Dodala je da osam meseci pošto je počela da primenjuje ovaj metod nije ušla u sobu njene ćerke dok spava. Zbog toga što je isprobala ovu metodu i uverila se da radi, podelila je svoje iskustvo sa drugim roditeljima kako bi im pomogla, piše Daily mail.

Istakla je i da se boji perioda kada će morati da odvikava Ameliju od cucle jer će plakanje opet da bude problem. Verujemo da će i onda dobiti neku genijalnu ideju koja će joj olakšati roditeljske muke.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA