≫ 

Novogodišnji savet Jelene Đoković koji treba da slede sve žene

Početak Nove godine je idealno vreme da se rezimira prethodna i napravi plan za narednu godinu

  • 14

Vreme kada analiziramo sve što se desilo i šta smo uradili u 2017. godini, preispitujemo svoje odluke i povlačimo crtu, Jelena Đoković odlučila je da iskoristi kako bi poslala poruku svim roditeljima koji su naporno radili ove godine.

Mama, bravo! Jelena Đoković na Instagramu podelila snimak kako doji bebu pred 318.000 pratilaca (FOTO)

Mlada mama obratila se svojim prijateljima na zvaničnom Instagram profilu i u iskrenoj poruci napisala kako joj 2017. godina nije bila laka, ali je spremna za sve što je čeka u 2018. Dala je i samoj sebi, ali i drugim roditeljima, iskren savet na kraju teksta. Svim majkama poručila je da moraju da nađu vremena za sebe, a ceo post pročitajte u daljem tekstu.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

-Hej 2018. Imam vesti za tebe! Spremna sam, uzbuđena i otvorena za sve izazove koje si mi spremila kako bi mi pomogla da rastem i postanem najbolja verzija sebe koja mogu da budem. Znam da ću ponekad posrnuti i pasti, možda ću osećati sumnju dan ili dva, ali ustaću svaki put! Toliko puno čitam i toliko puno učim da imam osećaj da znam sve odgovore, ali istina je da još uvek moram da živim i primenjujem znanje koje imam.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Toliko puta donesem lošu odluku i pitam se zašto sam to uradila kada znam da mogu bolje od toga. Srećom uvek postoji nova prilika da pokušaš i ne uspeš ili pokušaš i uspeš. Blagoslovena sam jer uz sebe imam porodicu i prijatelje koji mi pomažu da ostanem na pravom putu. Tako je lako izgubiti se ponekad.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

U 2017. godini opet sam postala majka. Imala sam jako tešku trudnoću, ali i porodicu punu ljubavi i podrške koja mi je pomogla da sve prebrodim. Mnogi su pokazivali prstom u mene, vikali i diskriminisali me zbog teške godine mog supruga. To nij ebilo zabavno. Izašla sam iz tih izazova normalna i puna ljubavi. Da mogu, ništa ne bih promenila. Sve bih opet preživela jer je svaki trenutak bio dragocen. Kao što kaže Rajan Holidej "Prepreka je put".

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Nekoliko podsetnika za mene u budućnosti:

1. Možeš da imaš kontrolu samo nad svojim mislima, izborima i željama, akcijama, emocijama i percepcijama. Ništa drugo. Ne gubi energiju pokušavajući da promeniš stvari koje nisu pod tvojom kontrolom.

2. Dopusti sebi ranjivost. Smeš da budeš nesvršena. Ne moraš sve da znaš.

3. Sve se događa tačno onako kako treba da se događa. Na pravi način, u pravo vreme, s pravim razlogom.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

4. Uvek imaš mogućnost izbora.

5. Nađi vremena za sebe, mama! Zaslužila si to.

Prvo ljubav prema sebi. A zatim i ljubav prema svima. Srećna Nova godina moji prijatelji, napisala je Jelena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA