Žene posle venčanja najviše žale što nisu potrošile više novca na ovu stvar

Pre venčanja se čini kao prevelik trošak, ali posle kukaju na sav glas

  • 16

Kada planiraju venčanje, svim mladama je najvažnija jedna stvar, a to je venčanica.

Bizarna venčanica oduševljava i šokira mlade - ali je savršena ako želite da budete u centru pažnje na dan venčanja (FOTO)

Za venčanicu iz snova spremne su da izdvoje koliko god je novca potrebno, samo da bi u njoj jedan jedini dan posebno zablistale.

Što je i potpuno u redu, jer ne udajete se svaki dan. Međutim, uprkos svim planiranim i neplaniranim troškovima venčanja, mnoge mlade na kraju ipak zažale što nisu izdvojile malo više novca za još jednu stvar.

Foto: Pixabay

Istraživanje kompanije za organizaciju venčanja Zola pokazalo je da jedna trećina mladih nakon venčanja zažali što nisu potrošile više novca na snimatelja. Da, dobro ste pročitali, čak 35 posto njih bi, da mogu da se vrate u prošlost, zaposlilo nekoga ko će snimati venčanje. A čak 25 onih koje su imale snimatelja nakon venčanja su požalile što nisu za to izdvojile malo veći budžet i angažovale nekog kvalitetnijeg.

Sada, kada znate za čim većina mladih žali, nemojte ponoviti istu grešku na svom venčanju i radije izaberite jeftinije cvetne aranžmane ili cipele, nego da štedite na snimatelju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😊

    14. januar 2018 | 17:07

    Ja sam zazalila sto sam pravila svadbu. Bolje da sam dala taj novac siromasnima

  • Mila

    14. januar 2018 | 23:24

    Imam 60 godina bracnog staza i da mi je ova pamet a one godine nikada se ne bih udala pre 35. god. Devojke zivite zivot kako vam najvise odgovara, niko nije vredan vase srece. Sa 35 znacete da procenite da li osoba sa kojom ste ima kvaliteta da joj predate svoju slobodu. Ako ne procenite dobro onda cete nekom kao ISTINA da postanete robinja i ljubavnica, jer njemu ne treba voljeni saputnik no sluzavka i besplatna ljubavnica.

  • Истина

    14. januar 2018 | 16:43

    Највише треба да жале ако нису чисте ушле у брак,јер,бела Венчаница симболизује невиност. Размислите добро пре него налупате минусе! Свака Част свакој која је сачувала своју драгоценост,има право на избор што лепши и бољи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA