≫ 

Brutalno iskrene slike pokazuju kako zaista izgleda život oca sa 4 ćerke (FOTO)

Po malo komično, ali u principu život sa toliko ćerki, može samo ovako da izgleda

  • 5

Čak i ako nemate decu mogli ste da primetite da biti roditelj i nije tako lak posao. Za početak, roditelji se brinu o tome da nahrane svoje potomstvo, onda moraju da provedu i "kvalitetno vreme" sa decom. To vreme možda i neće biti "kvalitetno" kao što se čini.

Frizer mu je rekao da pusti bradu - i to mu je istog trenutka promenilo život (FOTO)

Čini se da su neki roditelji ipak pronašli način kako da sami sebi olakšaju živote, a drugi su i više nego spremni da pokažu koliko je stresan život sa decom. Jedna osoba koja definitivno spada u drugu kategoriju je britanski tata sajmon Hoper, koji nema samo jednu, ni dve, ni tri, već četiri kćerke.

Prost trik sa ajlajnerom ispravlja najveću grešku koju pravite kada se šminkate

On i njegova supruga Klemi imaju desetomesečne bliznakinje, šestogodišnjakinju i devetogodišnjakinju. Dovoljno je samo reći, to je prilično zahtevno. Sajmon je nedavno postao poznat zahvaljujući brutalnoo iskrenom Instagrtramu na kom objavljuje sve zgode i nezgode koje proživljava sa ćerkama.

Sajmonovi opsi i natpisi zajedno sa fotografijama su postali prava viralna senzacija. On ima više od 700.000 folovera sa svojim postovima koji redovno ređaju na hiljade lajkova.

Sajmon je direktor operativne konsultantske firme, pokušava da iskreno i malo karikirano prikaže svoj život i nada se da njegov Instagram nasmejati mnoge roditelje. Međutim, on želi da naglasi da je biti roditelj puno uspona i padova i da ništa ne treba da bude obloženo šećerom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    28. februar 2018 | 15:58

    Ne vidim o cemu vi komentarisete? . Svaki normalan roditelj brine o svom potomstvu , i to ne samo dok su mali , vec do kraja svog zivota. Svaki roditelj , koji normalno gaji svoju decu , nada se , da ce kad ostari , imati na kaga da racuna , sto danas po zapadnjackom sistemu nije slucaj.

  • doberman

    28. februar 2018 | 22:49

    uzivaj, brte, plakaces jednog dana krisom, sto nisu vise male, ali, sreca, sreca radost, nema tog osecaja koji moze zameniti ulogu tate devojcici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA