≫ 

Strastveno pismo učiteljice: Ovo mora da prestane, problem nije u nama, već u vama roditeljima i vašj deci

Ovakvo ponašanje je postalo epidemija, a iznenađujuće je što su roditelji ipak na strani dece

  • 3

Biti nastavnik je idealan posao za mnoge, i šta ima bolje od toga da prenosite znanje i da učite nekoga o onome što je vaša strast? Ipak, stvarnost je često drugačija od ideala. Ne samo da sredstva za škole opadaju na globalnom nivou, već i učenici postaju sve više i više neposlušni.

Za jednu učiteljicu šestog razreda u Teksasu, ponašanje učenika u "Cedar Creek Intermediate School" i prava roditelja su postali dovoljni razlozi da kaže "bilo je dovoljno". Prošle nedelje, Džuli Marburger je napisala post na Fejsbuku, u kom je okrivila roditelje za "uništavanje" njenog posla.

Pogledajte šta osmeh otkriva o vašem zdravlju - i kako može da vam spase život

Ona je detaljno opisala incident koji je uključivao roditelje i školske administratore koji nisu uspeli da podrže nastavnike i time su je naveli da podnese ostavku. Pored toga, ona je podelila nekoliko fotografija svoje učionice, koja je sadržavala njene lične predmete koji su oštećeni od strane učenika.

Post je od tada podeljen preko 400.000 puta na Fejsbuku, a mnogo ljudi je pružilo podršku ovoj nastavnici.

10 trendi frizura koje možete da napravite za samo 3 minuta (FOTO)

Bez obzira da li je ovo izolovana priča ili predstavlja širu sliku današnjeg školstva, i dalje je uznemirujuće i (kako bi ova nastavnica to rekla) ovakvo ponašanje bi moglo da postane epidemija obrazovnog sistema u budućnosti.

Ranije ove godine, službena statistika koju je objavila vlada Velike Britanije je pokazala da je smanjenje sredstava namenjenih školama dovelo do 15.000 manje zaposlenih u srednjim školama u Engleskoj, dok broj učenika nastavlja da raste.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100 %

    9. april 2018 | 17:10

    To je ama bas isto i kod nas u prosveti ,deca su sve vise zasticenija a nastavnici i profesori izlozeni giljotinji od strane roditelja,nesmes nikome reci da njegovo dete nije dobro,ili da nije zasluzio vecu od jedinice,

  • Mariija

    10. april 2018 | 01:21

    Eeee, mi svoje stvari odavno teglimo sa sobom ili pod ključ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA