≫ 

Ovi blizanci jedino ne plaču kad ih stave obraz uz obraz: I ne, ni mi nismo verovali dok nismo videli snimak (VIDEO)

Baš ovako izgleda prava ljubav, ova braća su nerazdvojna i takvi će ostati celog života

  • 7

Blizanci Veston i Kejleb Lajman iz Orlanda su rođeni kao zdrave bebe, ali još po rođenju su neprestano plakali i niko nije znao kako da ih smiri. Oni su rođeni 28. febrara ove godine, a imaju i dve starije seste. Odmah po rođenju su lekari probali da ih razdvoje, ali to nisu uspeli jer su oni neprestano vrištali i plakali.

Trk kod lekara dok ne bude kasno: 7 znakova da imate jako ozbiljan problem sa hormonima

Na svu sreću, babica u porodiištu je primetila da bebe prestaju da plaču kada ih namesti tako da jedna drugoj dodiruju obraz. Ovo samo govori o tome koliko bratska ljubav može biti jaka, čak i pre nego što je deca postanu svesna.

Ponosni roditelji, Lisa i Den, su još tada morali da podele fotografije i snimke svojih blizanaca na Fejsbuku, ali tu nije kraj ove priče. Veston i Kejleb su sada veći i po mnogo čemu su drugačiji nego kada su bili tek rođeni. Međutim, jedna stvar je ostala nepromenjena, i dalje su najmirniji kada ih roditelji stave tako da mogu da dodirnu jedan drugog.

U videu možete da vidite kako ova braća reaguju kad neko pokuša da ih razdvoji:

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA