Ovako izgleda telo prave majke: Krisi Tajgen se slikala u "bapskim gaćama" i zaradila aplauz svih porodilja

Nakon porođaja žensko telo prolazi kroz transformaciju i potrebno je vreme da se ono vrati u formu

  • 0

Kada beba dođe na svet, novopečenoj majci je potrebno vreme da se vrati u formu i da njeno telo opet izgleda kao pre – uprkos fotografijama poznatih dama koje izgledaju savršeno posle samo par nedelja od porođaja.

Šta je tokofobija i zašto pogađa sve više žena - a najgore od svega, može da vas košta materinstva!

Model Krisi Tajgen koja je nedavno na svet donela drugo dete, objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj drži u naručju sina, a možemo da vidimo da nosi postporođajni donji veš. Posle dvogodišnje devojčice ona je na svet donela sina, a fanovi su oduševljeni njenom fotografijom na kojoj pozira u donjem vešu koji je idealan za porodilje.

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана

Nakon porođaja sve žene nose specijalan donji veš koji njihove uloške, koji su obavezni zbog krvarenja, drže na mestu.

Jedna žena je prokomentarisala da se seća kako je ona nosila sličan veš i da žene nakon porođaja izgledaju upravo tako kako se ona pojavila na fotografiji.

Pisac i life coach Alison Čavla otkrila je samo nekoliko dana pred porođaj šta je zapravo očekuje nakon porođaja, pošto joj je prijateljica u teretani nakon treninga ispričala kako je njoj bilo.

- Ona mi je otkrila da me nakon porođaja očekuje krvarenje i da ću morati da nosim higijenske uloške koji su veliki i koje će na mestu držati samo ogromno mrežasto donje rublje. Bila sam istraumirana i samo sam buljila u nju otvorenih usta. Slušala sam je i zamisljala ogroman donji veš koji nose bake, ispričala je ona.

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана

Nakon porođaja, žene imaju vaginalno krvarenje od dve do 6 nedelja. Veliki broj žena na društvenim mrežama insistira na tome da se više priča o tome kako se žene oporavljaju nakon porođaja i da im je dosta savršenih žena koje povrate liniju par nedelja posle porođaja. Slike je u stvari mnogo drugačija, pa je zbog toga prirodna pojava poznate manekenke naišla na opšte oduševljenje svih korisnika Instagrama.

Krisi je poznata po tome što otvoreno priča o svemu i prikazuje svoj život onakav kakav jeste, a sada je mnogim mamama pokazala da se i ona suočava sa istim problemima i da se bori na isti način kao i one za oporavak nakon porođaja.

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA