Otkrivena tajna kraljevske porodice za vaspitanje mališana i njihovo lepo ponašanje

Jedan jako važan detalj privukao je pažnju svih roditelja na kraljevskom venčanju

  • 0

Megan Markl i princ Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su u centru pažnje na kraljevskom venčanju, ali su svim roditeljima za oko zapali poslušni mališani koji su se ponašali nikad bolje i bez bilo kakvih nestašluka – ali kako?

Kraljevska porodica ima pozamašno bogatstvo: Ovoliko para ima svaki član na računu, ali je princeza Šarlot pravo malo blago (FOTO) (VIDEO)

Iako princezi Šarlot i princu Džordžu nestašluci i neposlušnost nisu strani, oni su se pored osmoro drugih mališana ponašali nikad bolje dok su pratili Megan do oltara i nosili joj šlep na haljini.

Mališani su se pojavili u crkvi u pratnji majki. Foto: Tanjug/AP

Koja je to kraljevska tajna koja stoji iza ovako lepog ponašanja dece u pratnji Megan Markl? Ideja da se mlada pojavi u pratnji čak 10 mališana zvuči kao recept za katastrofu, ali su se mladenci ipak odlučili da rizikuju. Reč je o treniranom lepom ponašanju.

- Lepom ponašanju pripadnici kraljevske porodice počinju da se uče kada su dovoljno stari da sede za stolom. Deca se vaspitavaju za formalne obroke, formalne događaje, i vežbaju sve od visine glasa prikladnog za svaku priliku do oblačenja za svaki događaj. Uče kako da budu ljubazna i kako da se klanjaju. Deca koja su prisustvola i učestvovala u ceremoniji morala su da budu dobro uvežbana tokom probe venčanja, kao i da nauče specifično lepo ponašanje i protokol, rekla je Mika Meier iz Beaumont Etiquette koji je osnovan u Kensingtonu i koji drži kurseve lepog ponašanja.

Pored toga, Kejt i Vilijam stalno su držali decu na oku, kao i uvek i postali su idoli mnogim roditeljima. Pored toga, kraljevski par ima dodatnu pomoć oko vaspitanja i staranja o deci.

Kejt i Vilijam bili su uz svoju decu kao i uvek na formalnim događajima. Foto: Tanjug/AP

Princeza Šarlot se možda isplazila fotografima, ali kada je došao momenat da uđe u crkvu ona je postala strogo poslovna i ozbiljna, na visini svog zadatka. Prema pisanju pojedinih medija, čini se da je ona bila šef u grupi klinaca koji su pratili mladu i nosili joj veličanstveni veo, dok im je istovremeno davala instrukcije.

- Bila je preslatka! Bila je jedna devojčica koja je htela da ode iz reda, ali joj je Šarlot rekla: "Ne možeš još da odeš. Moramo da čekamo dok nam ne kažu"! Bila je stvarno organizovana, pišu mediji.

Princeza Šarlot sklona je nestašlucima. Foto: Tanjug/AP

Ovo joj nije bio prvi put da je deveruša i ima iskustva s tim pa se verovatno i zbog toga lepo i odgovorno ponašala. Kada je reč o stvarnom razlogu zašto su deca bila poslušna, realan razlog je dadilja Marija Tereza Turion Boralo koja se poslužila nekim slatkim mitom.

- Sedela sam ispred Marije i ona je podmićivala mališane Smartis bombonama i Pepa Prasetom, što je bilo veoma zabavno, otkrila je jedna gošća.

Pepa Prase i slatkiši su izgleda najbolje rešenje za fino ponašanje mališana, imajte to na umu.

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA