Sara Jo i Petar Strugar zajedno u filmu "Čarobni princ"

Sara Jo i Petar Strugar pojaviće se zajedno na filmskom platnu u animiranoj avanturi ČAROBNI PRINC koja u bioskope stiže danas

  • 0

Sara Jo se pojavljuje u ovom filmu u ulozi Uspavane lepotice i  boriće se pored još tri princeze za naklonost ČAROBNOG PRINCA. Predstavljamo Vam ekskluzivni video intervju u kom ovo dvoje umetnika pričaju o svojim ulogama.

Svi znamo kako se  završavaju klasične bajke. Pepeljuga se uda za Princa, Snežana  se uda… gle čuda… za Princa, a Uspavana lepotica se uda za… ma, nije moguće… za Princa!!!

Još dok je bio beba, Princ je zlonamerno „pre-blagoslovljen“ „šarmom“ pa  privlači devojke kao magnet, ni kriv ni dužan. Svaka žena koju upozna poludi za njim. Kao što možete pretpostaviti, neko kraljevske krvi ko je magično neodoljiv svim ženama, najslavniji princ na svetu, putuje kroz život na krilima svog šarma.

Nanizavši tri vrlo prefinjene  verenice i na stotine odbijenih obožavateljki  njegove kraljevske krvi, Princ odlazi da prekine kletvu, što je moguće samo ako pronađe najluksuzniju nagradu od svih – Pravu ljubav. Svi hrabri vitezovi u ovoj zemlji znaju da kraljevski udvarači na takvom zadatku moraju doći do samospoznaje i muškosti. Njegov otac je uspeo, otac njegovog oca je uspeo, zašto ne bi i on? I tako, uz pomoć stranca po imenu Leni kao vodiča, Princ odlazi u potragu za svojom Pravom ljubavi i svojim sretnim završetkom.

Foto: Promo

Ipak  Princ ne zna da je Leni  ustvari zloglasna razbojnica Leonor . Rođena je na moru pa nije jedna od „deva iz zemlje“ i stoga je jedina žena na svetu koja je imuna na Prinčev čarobni šarm. Odmah je shvatila da bi Princ mogao biti lak plen, a njegova potraga brza lova, pa mu potajno obećava da će ga dovesti do tri nestrpljive princeze i neizbjžnog odabira jedne od njih. No, tokom  njihovog putovanja ona počinje uviđati da ima osećanja e prema Princu i da je on više od onog što je očekivala.

ČAROBNI PRINC  je komedija koja govori o tome da trebamo imati veru, tražiti istinsku ljubav jer sretni završeci nisu tako nemogući kako nam se možda čini. U filmu ostale uloge tumače: Milan Tubić, Dušica Novaković, Vladislava Đorđević, Pedja Damnjanović, Tomaš Sarić, Jelena Trkulja, Jelena Jovičić i Marko Marković.  Film ČAROBNI PRINC možete pogledati danas u svim bioskopima u distzribuciji Blitz Filma.

VIDEO: Sara Jovanović ne peva narodnjake, ili ipak peva?

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA