≫ 

Glumica trudna po peti put u 54. godini - hoće li nakon veštačke oplodnje ovog puta stići devojčica?

Na putu je beba broj 5!

  • 1

Glumica i model Brižit Nilsen, koja je poznata po svojim ulogama u filmovima "Roki IV" i "Policajac sa Beverli Hilsa" saopštila je javnosti da čeka peto dete i to u 54. godini života.

Brižit je na svom Instagram profilu obradovala svoje pratioce slikama na kojima miluje svoj već veliki trbuh. Dok joj je većina pratioca čestitala i sa njom podelila radost iščekivanja bebe, drugi su iskoristili priliku da je kritikuju i iskažu svoje negodovanje što je poznata dama ostala u drugom stanju nakon 50. godine života.

Објава коју дели Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) дана

Jedan od korisnika ju je opisao kao sebičnu, dok su neki napisali da je imati bebu u njenim godinama jako okrutno. Kako god, većina komentara je pozitivan i ohrabrujuća.

- Prelepo! Ova beba će biti veoma voljena! Ah, svi ovi negativni komentari. Neki znaju samo da mrze. Stvarno, napisao je jedan od njenih pratioca.

Објава коју дели Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) дана

Jedna od obožavateljki napisala je da ju je njena majka rodila u 53. godini života i opisala je vesti o trudnoći glumice kao predivnu stvar.

- Dala si inspiraciju meni i mom suprugu da imamo šansu da dobijemo bebu u mojoj 45. godini jer želimo da nam se porodica proširi, napisala je jedna žena.

Објава коју дели Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) дана

Brižit već ima četvoricu sinova, a prvog je rodila 1984. godine sa prvim suprugom Kasperom Vindingom. Drugog sina dobila je sa bivšim verenikom Markom Gastinoom 1989. godine, a dva sina dobila je u braku sa četvrtim mužem Raulom Mejerom 1993. i 1995. godine.

Објава коју дели Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) дана

Prema Kraljevskoj Berkširskoj bolnici, trudnice starije od 40 godina dva puta više se podvrgavaju carskom rezu nego žene mlađe od 40 godina. Prosečna starost žena u Engleskoj koje rađaju je od 30.3 do 30.4 godina starosti.

VIDEO:  Neverovatno! Ova trudnica vrti obruč, ali ne oko struka

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    1. jun 2018 | 20:51

    Увек се зачудим како се људи усуђују да коментаришу нормалне ствари као ненормалне. Како неко трећи може да има пресуђивачки однос према људима које не познаје,а које је баш брига за то мишљење и никога и не питају.Она је жена,и жели да рађа.Пунктум.Срећно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA