≫ 

12 fotografija koje svaki roditelj mora da napravi tokom bebine prve nedelje života

Jednom kada počnete sa fotografisanjem novorođenčeta, nema zaustavljanja

  • 2

Roditelji se trude da zabeleže mnoge bitne momente prvih dana bebinog života, pa ponekad u tome znaju i da preteraju jer su bitni samo određeni momenti koje ne smete nikako da propustite.

Seksi robijaš i njegova devojka milijarderka dobili sina: Objavili fotografiju na Instagramu koja je sve raznežila (FOTO)

Ako ste od onih roditelja koji vole da fotografišu bebu, onda morate da znate da su ovo najvažniji momenti koje morate da ovekovečite fotografijom.

Prvi put kada bebu stavite u auto-sedište

Bebu iz bolnice možete da iznesete u auto-sedištu Foto: Pixabay.com

Mnoge bolnice ne dozvoljavaju roditeljima da bebu izvedu iz bolnice ukoliko ona nije sigurno smeštena u auto-sedište. Mnogim roditeljima je teško da stave bebu u sedište pa je ovaj momenat potrebno ovekovečiti fotografijom.

Napuštanje bolnice

Konačno možete vašu bebu da odvedete kući! To zaslužuje fotografiju.

Vožnja kući

Nije isključeno da će novopečeni otac voziti polako od bolnice pa zato iskoristite priliku da napravite par fotografija iz auta.

Dolazak kući

Momenat kada beba prvi put ulazi u svoj dom je nešto čega će svi želeti da se sećaju godinama kasnije. Zastanite malo ispred ulaznih vrata ili odmah pošto uđete sa bebom u kuću i neka vas neko fotografiše.

Prvi put kada je beba u kolevci

Dolazak bebe kući je velika stvar Foto: Pixabay.com

Beba će mnogo vremena provesti u kolevci, pa obavezno fotografišite kada prvi put stavite bebu u kolevku.

Prvi susret bebe i kućnog ljubimca

Mama obično provodi dosta vremena u poslednjem tromesečju kako bi pripremila ljubimca na dolazak bebe, s toga obavezno ovekovečite ovaj momenat.

Bebino prvo kupanje

Prvo kupanje može da bude stresno i za mamu i za bebu. Kada bebu smestite udobno u vodu, fotografišite je. To je jako važan momenat za novopečene roditelje.

Beba sa gostima i prijateljima

Porodica i prijatelji dolaziće vam u posetu kako bi posetili i upoznali bebu. Obavezno ovekovečite fotografijom svaki bebin susret sa vama bitnom osobom.

Prvi put na stomaku

Kada bebu počnete da stavljate na stomak fotografišite taj momenat Foto: Profimedia

Pedijatri ohrabruju roditelje da okreću bebe na stomak, pozu koja bebama baš i nije prijatna. Fotografišite bebu kada je prvi put okrenete na stomak i pratite njen razvoj tokom nedelja.

Prvi put u kolicima

Prva šetnja sa bebom je veliki korak za bebu i roditelje, pa nemojte da zaboravite da ponesete sa sobom i fotoaparat.

Prvi put u pravoj odeći

Tokom boravka u bolnici beba će najčešće da bude u peleni i benkici, pa kada dođe kući mama ima priliku da obuće bebu u pravu odeću za bebe. Ta slatkoća mora da se fotografiše i čuva zauvek.

Prvi put kada bebu stavite u nosiljku

Mnogo ćete nositi vašu bebu dok ona ne prohoda i ne bude sposobna da sama hoda, ali je prvi izlazak poseban pa ga obavezno zabeležite fotoaparatom ili kamerom.

VIDEO: Od sada će i očevi moći da doje bebe

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA