≫ 

Svi su mislili da plače zbog novorođenog sina, a onda im je otkrio pravi razlog (FOTO)

Rođenje deteta je veliki događaj za roditelje koji izaziva uvek buru emocija

  • 1

Nije neuobičajeno da otac prisustvuje porođaju kako bi svojoj partnerki pružio podršku i sa njom podelio veliko i važno iskustvo rađanja deteta, a suze ovog oca sa porođaja izazvale su reakcije kod svih koji su videli fotografije.

Glas može da otkrije da li je žena trudna ili želi seks sa muškarcem

Kristi Perez je fotograf koja se bavi fotografisanjem porođaja, a jedan joj je posebno ostao u sećanju. Mama koja se porađala patila je od stanja Hipermezis Gravidarum koje prati nesnosna i stalna mučnina, povraćanje, gubitak težine i poremećaj elektrolita. Njen muž je bio sve vreme uz nju, čak i kada je 4 puta bila hospitalizovana tokom trudnoće.

Kristi je prisustvovala porođaju i fotografisala je oca koji je plakao kada je njegov sin došao na svet, ali to nije bio razlog zbog koga je on plakao. Ovaj slučaj bio je drugačiji i za nju jer je klijent bila njena mlađa sestra.

- Ona je stalno bial u bolovima. Mogla je da umre dok je nosila bebu u stomaku. Nije bilo upozorenja da će tokom trudnoće bolovati od Hipermezis Gravidaruma, a ja sam je posmatrala kako se bori i posvećuje svoj život nekoem ko je u potpunosti nevin. Posmatrala sam i njenog muža koji je bio bespomoćan dok je gledao kako se nejgova žena skoro godinu dana muči, rekla je ona.

On ju je posmatrao kako mršavi jer je u trudnoći izgubila skoro 14 kilograma, bez bilo kakve mogućnosti da joj pomogne zbog stanj u kome je bila. Zbog dehidtratacije je bila hospitalizovana 4 puta tokom trudnoće. Jeo je na tremu ispred kuće ili na stepenicama toliko puta da više ne može ni da izbroji jer je i najmanji miris hrane kod nje izazivao nagon za povraćanje.

Nakon toliko meseci pružanja podrške on je bio uz nju i tokom porođaja, a kristi je fotografisala i njegove suze. Razlog zbog kog je plakao raznežio je i nas.

- Počeo je ponovo da plače i rekao mi je da je to prvi put da je vidi da se smeje posle 10 meseci. Muškarci, molim vas da razumete koliko empatija može da bude jaka i važna. Sve te majke koje su imale traumatične trdunoće, a opet nalaze razlog da se smeju... Hvala vam što ste se žrtvovale i iznele trudnoću, rodile vašu preslatku decu. To nije nimalo lak zadatak, rekla je Kristi.

VIDEO Tata mu je debitovao na Mundijalu a on plače dok ga gleda na terenu:

(Telegraf.rs/www.boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    4. jul 2018 | 02:17

    Postovanje ovom coveku, a svakako i zeni koja je sve to podnela. Nadam se da ce ubrzo njeno stanje biti bolje i da ce zajedno uzivati u bebici. Zelim im srecno i uspesno roditeljstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA