Bizaran trend koji postoji više decenija sada je postao planetarni hit: Iznajmljivanje devojke je 59 dolara po satu, a dečko košta 15 centi (VIDEO)

Nekoliko decenija unazad su bile popularne "bračne pijace" na kojima su roditelji kačili fotografije svojih ćerki i sinova, u nadi da će moći da im promene sudbinu

  • 2

Nije tajna da je usamljenost jedan od najvećih problema sa kojima se mladi suočavaju u Kini, iako im je tehnologija daleko naprednija od naše, može se reći da su im odnosi poprilično zahladneli. Nekoliko decenija unazad su bile jako popularne "bračne pijace" na kojima su roditelji kačili fotografije svojih ćerki i sinova, u nadi da će moći da im promene sudbinu. Nakon velikih polemika, takve pijace su zabranjene, ali njihovo mesto je zauzeo još čudniji trend, trend iznajmljivanja devojaka i momaka po satu (girlfriend and boyfriends rent).

Budite najbolja mačka na plaži: Kako da odaberete kupaći koji vam najbolje stoji i koji prikriva sve "mane"?

Širom Kine, po tržnim centrima možete da iznajmite devojku ili dečka, jedan sat košta 59 dolara što  je blizu 6.000 dinara. Možda vam zvuči perverzno, ali u pitanju je krajnje legalan biznis. Sa ovim devojkama i momcima je dozvoljeno provesti vreme samo u okviru tržnog centra i to tako što ćete sa njima otići u šoping, na dejt ili večeru, ili tako što ćete ih odvesti u kafić na piće da proćaskate. Van toga vam ništa više nije dozvoljeno.

Iako je ovaj trend u tržnim centrima aktuelan tek od skoro, u "andergraund" kulturi postoji već decenijama, a tek sada se probija kao mejnstrim.

Ali, nisu samo devojke te koje se iznajmljuju. U istim tim tržnim centrima postoji i široka ponuda momaka, a prema najnovijim informacijama cena ovakvog tipa ljubavnih sastanaka je drastično opala, pa sada dečka ili devojku možete da iznajmite za svega 15 centi.

VIDEO: Da li prdež može da produži život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA