≫ 

Događaj koji nikako ne smete da propustite: 6. oktobra se bira najlepši pas Beograda

Posetioce će obradovati i modna revija sa manekenkama i kucama u glavnoj ulozi , kreatorke Dobrice Stojanović kao izanimljiv plesni program

  • 0
Foto: Promo

Treći put zaredom, Kinološko društvo Novi Beograd, na najlepšem mestu u Beogradu, ispred Štark Arene, organizuje, 6. oktobra 2018,  dva kinološka događaja, na radost mnogobrojnih vlasnika kuca.

1.Naj Njuška Beograda-izbor za najlepše kuce Beograda je priredba na koju mogu da se prijave vlasnici svih mešanaca i rasnih pasa iz cele Srbije i regiona. Kuce i njihovi vlasnici učestvuju u veselim kategorijama: Naj par-dete i pas , Naj šmeker/šmekerka, Naj pogled, najumiljatiji pas, starost 3-15 meseci, preko 15 meseci i veterani. Pobednici svih kategorija učesvuju u finalnom izboru za NAJ NJUŠKU BEOGRADA.

Foto: Promo

2.Treća specijalizovana izložba belgijskih ovčara je takmičenje kojim se Srbija može pohvaliti, jer je jedina zemlja ex Yu u kojoj se takvo takmičenje održava. Očekujemo da, ponovo, budemo dobri domaćini stranim i domaćim takmičarima, vlasnicima belgijskih ovčara i da uživamo u eksterijeru grenendala, tervierena, malinoa i lakenoa-dakle u lepoti sva 4 varijeteta belgijskih ovčara. Inače, ove godine slavimo 30 godina od zvanične  registracije prvog belgijskog ovčara u Srbiji.

Foto: Promo

Posetioce će obradovati i modna revija sa  manekenkama i  kucama u glavnoj ulozi , kreatorke Dobrice Stojanović kao izanimljiv  plesni program. Sandra Dubach iz Holandije eminentna međunarodna  sudkinja će suditi takmičenje belgijskih ovčara, a Naj Njušku  Beograda, biraće Katarina Martić, Nataša Pajkić i Ivana Strugarević. Kao i predhodnih godina, očekuje se veliki broj i kuca I  posetilaca, tako da će to biti pravi porodični događaj. Medijski prijatelji su: Srpski telegraf , TV serija Pet Friendly,Kompanija Novosti-revija ZOV,  Kurir i  Alo.

Generalni sponzori su Husse i Pet Centar.

Organizatori: KINOLOŠKO DRUŠTVO NOVI BEOGRAD I KLUB BELGIJSKIH OVČARA SRBIJE B.O.S.

VIDEO: "Nećeš ga vala maziti ne zvao se ja..." - preslatka jutarnja pseća ljubomora

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA