ČAROLIJA MAJORKE S KON TIKIJEM U SEPTEMBRU: U "Paketu za dvoje" dobićete besplatnu avio-kartu za dete

U septembru postoji i još puno toga što u špicu sezone nema. A to je mir, neka posebna opuštenost, blagost u ponašanju i domaćina i gostiju

  • 0

Postoji hiljadu i jedan razlog zašto na odmor treba otići tek u septembru. Pogotovo ukoliko birate jednu od destinacija na Mediteranu gde sunca, ali ne žarkog i jarkog, uglavnom ima 340 dana u godini.

U septembru postoji i još puno toga što u špicu sezone nema. A to je mir, neka posebna opuštenost, blagost u ponašanju i domaćina i gostiju. Nema ni gužve na plažama, restoranima, na šetalištima. U igri je i još jedan moćan razlog – cene aranžana u devetom mesecu godine su znatno niže nego u špicu sezone.

Jedan od ovoletošnjih aduta Kon Tikija bila je i Majorka, najveće ostrvo fascinantnih Baleara. Na ovom čarobnom kopnu vreme rado provode i članovi španske kraljevske porodice. Na njemu su, nekada, živeli i jedan Frederik Šopen ali i Žorž Sand, baš kao i čuveni slikar Huan Miro.

Lepotom ovog sredozemenog arhipelaga opčinjeni su i mnogi drugi svetu dobro znani ljudi.  Novac u luksuzne vile i apartmene, između ostalih, uložili su i filmske zvezde Ketrin Zita-Džons i Majk Daglas. Takođe i Klaudija Šifer, zatim političar Felipe Gonzales, nekadašnjki prvi reket sveta Boris Beker, automobilski as Mihael Šumaher...Danas na Majorki možete sresti i Rafu Nadala, njegovog "brata po reketu" Karlosa Moju.

Foto: Promo/ Kon Tiki Travel

U svet masovnog turizma Majorka je zapravo ušla tek početkom šezdesetih godina prošlog veka. Čudesna klima, božanstvena priroda i prelepe plaže, snagom magneta opčinile su na milione turista iz celog sveta. Danas ovo ostrvo posećuje više od 20 miliona ljudi sa svih kontinenata.

Sada ste u prilici da ovu lepotu doživite i vi. Kon Tikijev čarter put  Majorke poleće 8. septembra. Za aranžman od 11 dana sa 10 noćenja i ne morate da potrošite puno novca jer Kon Tikijev "Paket za dvoje" zaista nudi fantastičnu povoljnost. Uostalom, uverite se i sami:

Hotel Palma Mazas 2*(polupansion – 11 dana/10 noćenja)  - "PAKET ZA DVOJE" – 799 evra. Za prvo dete boravak je gratis dok drugo plaća boravak 199 evra.

HSM Reina del Mar 3* (polupansion – 11 dana/10 noćenja) - PAKET ZA DVOJE – 899 evra. PAŽNJA: cena aranžmana za dete je 299 evra.

Foto: Promo/ Kon Tiki Travel

Vista Odin 3*  (polupansion – 11 dana/10 noćenja) -  PAKET ZA DVOJE - 999 evra. Cena aranžmana za dete je 299 evra.

Sol Guadalupe 4* (polupansion – 11 dana/10 noćenja) -  PAKET ZA DVOJE -  1.299 evra . Cena aranžmana za dete je 259 evra.

Flamboyan Caribe 4* (polupnasion – 11 dana/10 noćenja)  - PAKET ZA DVOJE 1.399 evra. Cena aranžamana za prvo dete je 399 evra a za drugo – 499 evra.

Ali ovo nije kraj. U istom terminu, ukoliko odlučite da na odmor krenete porodično, Kon Tiki daruje besplatnu avio-kartu za jedno dete.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA