SAMO U TRAVELLANDU: Božićni praznici na plažama Dubaija (FOTO)

"Travelland" organizuje polaske za Dubai tokom decembra ali i početkom januara

  • 2

Na mestu gde se susreću neprikosnovena i surova priroda Arabijske pustinje i pitome vode Persijskog zaliva leži jedan od najfascinantnijih gradova svetaDubai.

Manje od pola veka bilo je potrebno da se, zahvaljujući pronalasku nafte, malo ribarsko selo transformiše u jedan od najdinamičnijih i najmodernijih kutaka planete Zemlje.

Vekovima su jugoistok Arabijskog poluostrva naseljavala beduinska plemena, trgovci na putu od zapada do istoka i obrnuto, ribari i lovci na biserne školjke ali nikada, pre nafte, Dubai nije uspeo da se značajnije razvije. Ostataka istorije na ovom prostoru ima i danas, te se neretko Dubai naziva i gradom kontrasta.

Foto: Promo

Vrela pustinjska i suptropska klima čine temperature vazduha u Dubaiju jedva podnošljivim tokom leta, međutim tokom zimske polovine godine od novembra do aprila, klima je prijatnija i pogodnija kako za stanovnike Dubaija tako i za turiste. Baš zbog prijatnijih klimatski uslova Dubai treba posetiti sada, tokom kasne jeseni i zime a pre prvih toplih prolećnih dana.

Ako vas privlači sve ono što Dubai ima da ponudi, od luksuznih hotela, tržnih centara do safarija, predivnih plaža, zabave i provoda za pamćenje, obratite pažnju na ponudu turističke agencije "Travelland" preko koje Dubai, izmeđuostalog, možete posetiti za novogodišnje i Božićne praznike.

Foto: Promo

"Travelland" organizuje polaske za Dubai tokom decembra ali i početkom januara. Idealan termin za one kojima godišnji odmori počinju početkom godine jeste 04.01. kada Dubai možete posetiti po ceni već od 529€. Ako se odlučite da Božićne praznike provedete u najmodernijem gradu sveta možete odabrati neku od "Travellandovih" ponuda u kojima ima mnogo hotela svih kategorija, od onih standardnih sa tri zvezdice do spektakularnih zdanja sa uslugom od pet zvezdica.

Foto: Promo

Zainteresovani za posetu Dubaiju mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA