Samo u VIVA travelu: Iskoristite poslednji trenutak za uskršnja putovanja po povoljnim cenama (FOTO)

Milano, Rim ili Venecija? Svaki italijanski grad je na svoj način poseban i prelep

  • 0

Stiglo je proleće! Iskustva kažu da je to najbolji i najlepši period za obilazak evropskih metropola. Iskoristite predstojeće uskršnje i prvomajski praznike i putujte po specijalnim cenama iz ponude agencije VIVA Travel.

Milano, Rim ili Venecija? Svaki italijanski grad je na svoj način poseban i prelep.

Pogledom na centar grada sa samog krova veličanstvene katedrale Duomo, kreće vaše upoznavanje Milana. U prolazu koji povezuje trg Duomo i trg Skala smeštene su radnje najprestižnijih modnih brendova zbog kojih je Milano poznat kao popularna šoping destinacija. Kada se umorite o kupovine, napravite predah uz milansku pancerotu i obavezan aperitiv.

VIVA Travel je organizovala putovanje u Milano 05.aprila po ceni od 79€. Aranžman od 5 dana uključuje autobuski prevoz i noćenje sa doručkom. Cena šestodnevnog aranžmana iznosi 109€. Milano nije jedini grad koji ćete videti na ovom putovanju. Uživaćete u Đenovi i na jezeru Komo.

Foto: Promo/ Viva Travel

Venecija – Poznato je koliko je jedinstvena i čarobna. A da li ste znali da je najuža ulica u Veneciji široka svega 53cm? I nosi ime Calletta Verasico. Aranžman za Veneciju tokođe ima istu cenu od 79€ i datum polaska kao i Milano, a na vama je šta ćete izabrati.

Od avionskih polazaka za Uskrs jedino je još par slobodnih mesta ostalo za aranžman Moskva-Sankt Peterburg, poručuju iz agencije VIVA Travel. Let je zakazan za 02.04. a cena paketa 485€, plus takse.

Da biste doživeli veličanstvenu proslavu pravoslavnog Uskrsa na Mediteranu, uputite se 04. Aprila na Krf. Običaj bacanja amfora, lonaca i ostale grnčarije krfskih Grka uz pesmu, klicanje i čestitke vekovnim pozdravom "Hristos anesti - Altos anesti" verovatno je najspektakularnija proslava Vaskrsa u Evropi.

USKRS NA KRFU | Autobusom, 6 dana || polazak 02.04. | cena 145€

Ukoliko ste se ipak odlučuli da putujete za Prvi maj, onda je preporuka neki od kombinovanih aranžmana iz ponude agencije VIVA Travel:

TOSKANA – FIRENCA | Odlazak autobusom, povratak avionom, 5 dana || polazak 28.04. | cena 199€

Foto: Promo/ Viva Travel

Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, koja je pod zaštitom UNESCO-a, dok je Sorento jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Uz ova dva grad bićete u prilici da posetite i ostrvo Kapri, mesto gde uživaju sva čula. Sve to u jednom paketu kombinovanog prevoza:

NAPULJ – SORENTO | Odlazak avionom, povratak autobusom, 5 dana || polazak 02.05. | cena 189€

Ako žurite nazad svojoj kući i obavezama, onda birajte obrnutu varijantu prevoza ovakvog paketa, s tim da je polazak u tom slučaju zakazan za 27. april.

Svi zainteresovani za putovanja tokom praznika mogu svoje rezervacije da izvrše u poslovnicama agencije VIVA Travel, a sve detaljne informacije mogu pronaći na internet prezentaciji www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA