On je najgori gost ikad, a jedan hotel mu je doživotno zabranio ulazak

Kraj hotelskog prozora ostavio kobasice pa otišao u šetnju koja mu je presela

  • 1

Zbog bizarnog raspleta događaja Nik Barčil punih 17 godina nije smeo da kroči u "Fairmont Empress" hotel u kanadskoj državi Viktoriji. Razlog je pomalo bizaran - Kanađanin je omogućio galebovima da potpuno unište njegovu hotelsku sobu.

10 razloga zašto su osobe rođene u aprilu zaista posebne

Punih 17 godina Nik nije smeo da se pojavi u luksuznom hotelu, ali je konačno ove godine skupio hrabrost i napisao im pismo izvinjenja u kom je objasnio šta se događalo tog kobnog popodneva. Direktora hotela je Nikovo pismo poprilično nasmejalo i sa zadovoljstvom mu je ukinuo zabranu ulaska.

Može da vam spase život: Test od 2 minuta otkriva kakvo vam je zaista zdravlje

Prema rečima Nika Barčila, čitava drama je počela 2001. godine kada je došao na jedan poslovni sastanak. Sa sobom je poneo punu torbu kobasica i salama, ali kako frižider i klima u sobi nisu radili, Kanađanin se dosetio kako bi namirnice mogao da ostavi kod otvorenog prozora kako bi ostale sveže.

- Napolju je bilo hladno, sigurno se neće pokvariti - mislio je Barčil koji je nakon toga otišao u šetnju. Šetnju koja je trajala 4-5 sati...

A kad se vratio u sobu, imao je šta da vidi, desetine galebova su uništile u sobi sve što se moglo uništiti. Pomamili su se za hranom, a posle nisu mogli da pronađu put da odlete napolje. 

- Sećam se da sam išao hodnikom, otvorio vrata i video najmanje 40 galebova. Možete zamisliti kako mi je izgledala soba. Tepih, lampe, stočići ... Sve je bilo uništeno!

Foto: Facebook/Nick Burchill / Nik Barčil punih 17 godina nije smeo da kroči u "Fairmont Empress" hotel

Očajni Nik više nije znao šta da radi, pa je odlučio da galebove gađa cipelom. Ni to se nije dobro završilo - cipela mu je odletela kroz prozor!

- U jednom trenutku sam stvarno izgubio živce. Bacio sam cipelu u smeru galeba i uspeo sam da ga isteram kroz prozor. Međutim, ostao sam bez cipele - rekao je Nik.

Nakon što je uspeo da istera galebove iz sobe, Nik je odlučio da ignoriše nered u sobi, da se pravi glup i da se spremi za sastanak. Međutim, kako to obično biva u ovakvim situacijama, za Nika je sve krenulo nizbrdo. U hotelu je nestalo struje i Nik je bio primoran da traži pomoć sa recepcije.

- Nikad neću zaboraviti lice spremačice kada je ušla u sobu... - Šokirani Barčil je samo procedio "izvinite" i pobegao na večeru.

Posle večere Nika je dočekala poruka da su njegove stvari premeštene u drugu sobu i da više nije dobrodošao u "Empress".

Kanađanin je od srama samo nestao, ali nakon 17 godina je odlučio da pošalje pismo izvinjenja u hotel i da ponizno upita može li ponovno da bude njihov gost. Na njegovo oduševljenje, brzo je stigao odgovor i on je bio pozitivan.

- Ne samo da je dobrodošao, već želimo da mu saopštimo da klima radi savršeno i da svoje kobasice može slobodno da ostavi u sobi. Ostaće sveže i bez otvaranja prozora... - stoji u odgovoru direktora hotela.

Daljinac

(Telegraf.rs / boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • €&€

    4. april 2018 | 13:46

    Ovo -ga bi i ja izbacio iz moe kafane koja je kljakavi burdelj za ove hotele dje je ova spodoba odsijedala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA