≫ 

VIVA TRAVEL SPECIJALNE PONUDE: Letovanje u Grčkoj za 39 evra (FOTO)

Prva i osnovna prednost letovanja u predsezoni je što ćete izbeći gužve i time sebi obezbediti odmor u pravom smislu te reči.

  • 0

Svi koji vole Grčku dobro znaju da nije važno da li će na odmor ići u maju ili septembru ili bilo kom drugom mesecu, jer će se sigurno lepo provesti.

Prva i osnovna prednost letovanja u predsezoni je što ćete izbeći gužve i time sebi obezbediti odmor u pravom smislu te reči. Jedna posebno važna prednost letovanja u predsezoni je i to što su cene u tom periodu naročito povoljne i možete ostvariti veliku uštedu ukoliko ranije izvršite uplatu.

Turistička agencija VIVA travel upravo daje jednu takvu pogodnost. Pripremila je specijalne cene za veliki broj grčkih letovališta u maju i junu.

Letovanje u Neos Marmarasu od 29. maja po ceni od samo 69 evra. U cenu je uključen autobuski prevoz i smeštaj od 10 noćenja. Neos Marmaras je najpoznatije letovalište na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija i smešten je na zapadnoj strani poluostrva. Njegova gradska plaža je više puta nagrađena "Plavom zastavicom". Osim na 10 noćenja postoje paketi na 5 (od 39€) i 15 noćenja (od 59€), ukoliko vam to više odgovara. U istom periodu možete se odlučiti i za neki od apartmana u mestima Pefkohori i Polihrono iz ponude agencije VIVA po takođe specijalnim cenama.

Foto: Promo/ Viva Travel

Na najpoznatija grčka ostrva letujte možda i dva puta u toku sezone, zašto da ne, isplati se. Prvi put neka to bude već početkom juna, a predlog su autobuski paket aranžmani sledećih destinacija:

KRF  / 29.05.od 65€

TASOS / 01.06. / od 75€

KEFALONIJA  / 02.06. / od 59€

ZAKINTOS  / 02.06. / od 89€

LEFKADA / 05.06. / od 79€

PARGA / 05.06. / od 95€

Da bi uživanje u svom odmoru bilo potpuno, koristite avionski prevoz. Paket aranžmani za ostrva Skiatos, Krit i Rodosa imaju snižene cene za prve polaske u junu (10./11./13. i 17.jun).

Osim ovih posebnih ponuda, u aganciji VIVA travel aktuelan je FIRST MINUTE popust za sve rezervacije do kraja aprila. Veliki broj hotela u Turskoj odobrava popust i do 40% plus GRATIS smeštaj za decu do 12 godina. Porodice se najčešće i opredeljuju za turska letovallišta zbog bogatog hotelskog sadržaja za decu i odrasle.

Foto: Promo/ Viva Travel

Ako želite da ovog leta istražite neko novo mesto, pravo otkrovenje je ostrvo Sardinija. Prvi put na tržištu organizovan je čarter let sa polascima od 16.06. do 04.09. Na pakete koji uključuju avionski prevoz, transfer, smeštaj u hotel na 10 noćenja, odobrava se 5%popusta za sve rezervacije do kraja aprila. Prilika koja se ne ispušta!

Za sve informacije o popustima i putovanjima, kako u evropske metropole tako i na letnjim destinacijama, možete se obratiti u poslovnicama agencije VIVA travel – Krunska 48, Bul. Mihajla Pupina 10a i putem telefona 011/78 52 800; 011/78 52 801.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA